Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

"Καρφώνει" τον αιώνιο για την κούπα

"Καρφώνουν" τον Παναθηναϊκό σήμερα στις 8.30 μ.μ. στη Σύρο και αύριο σηκώνουν την κούπα οι παίκτριες του Ολυμπιακού. Όπως αντιληφθήκατε ο σημερινός ημιτελικός μεταξύ των αιωνίων είναι όλα τα λεφτά στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Όποιος κερδίσει είναι σαν να έχει εξασφαλίσει το τρόπαιο.
Χθες, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης και τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο προπονητής μας, Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς και η Μανουέλα Σέκολο.
Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, το Κύπελλο και το ίδιο ισχύει για τον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι καλά προετοιμασμένοι, καμία ομάδα δεν έχει πλεονέκτημα και δεν αποκλείω τις εκπλήξεις», ενώ η Ιταλίδα ακραία της ομάδας μας είπε: «Θα συναντηθούν οι πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και σίγουρα θα δούμε υψηλό επίπεδο βόλεϊ και πολύ καλά παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε δουλέψει σκληρά για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς και... θα δούμε».
Ο έτερος ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Μαρκόπουλο και Ηρακλή (6 μ.μ.). Όλα τα παιχνίδια θα καλυφθούν από το συνδρομητικό κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: