Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ο Αφρουδάκης "βούλιαξε" τον Εθνικό

Σχεδόν μόνος του πήρε τον Εθνικό ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ ο αυτοκράτορας των... πισινών σταμάτησε στα τέσσερα (και πολλά ήταν θα πρόσθετα εγώ).
Την 18η συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών πέτυχε, λοιπόν, το Σάββατο ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε άνετα επί του Εθνικού με σκορ 10-4.
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 0-2, 1-2
Εθνικός (Κατσούλης): Χατζηκυριακάκης 2, Βαφειάδης 1, Παπάς 1
Ολυμπιακός (Πάτερος): Γ.Αφρουδάκης 5, Κόχειλας 2, Μυλωνάκης 1, Χ.Αφρουδάκης 1.
Ο Βαγγέλης Πάτερος τόνισε: «Σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιαστήκαμε με αρκετές απουσίες, με αποτέλεσμα να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Ωστόσο, έχουμε τη δυνατότητα λόγω του έμψυχου δυναμικού να αντεπεξέλθουμε χωρίς δυσκολίες στα παιχνίδια της Α1. Περιμένω πλέον τη Δευτέρα να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα με τη Μλάντοστ που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή εμφάνιση και ειδικά στον Χρήστο Φλώρο που ήταν πάρα πολύ καλός μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.»
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αφρουδάκης, επισήμανε: «Τα παιχνίδια με τον Εθνικό έχουν πάντα τις δικές τους ιδιαιτερότητες αλλά φέτος έχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Αγωνιστικά έχουμε χαλαρώσει καθώς υπάρχει μπροστά μας το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μλάντοστ ενώ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουμε αρκετές απουσίες στις προπονήσεις με αποτέλεσμα να βγούμε λίγο από το ρυθμό μας»
Ο Τάσος Σχίζας πρόσθεσε... «Ηταν μία εύκολη νίκη απέναντι σε μία ομάδα που δίνει τη μάχη για τη σωτηρία της. Και σήμερα κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα και στα θετικά ότι εγώ και ο Χατζηθεοδώρου μπαίνουμε σιγά σιγά στους αγώνες ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον παιχνίδι με τη Μλάντοστ. Από τη Δευτέρα θα βάλουμε όλοι κάτω τα κεφάλια γιατί μας περιμένει σκληρή δουλειά ενόψει του αγώνα με τους Κροάτες.»
* Εκτός αποστολής έμειναν ο Μπόμπαν Νίκιτς (είχε πυρετό), ο Στέφανος Σάντα(ενοχλήσεις στην πλάτη) και ο Νίκος Δεληγιάννης (ξεκούραση). Αν και ήταν στην αποστολή δεν αγωνίστηκε προληπτικά ο Βαγγέλης Δελακάς. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μπήκε στο παιχνίδι στα μέσα του τρίτου οκταλέπτου και ο Τάσος Σχίζας στην τέταρτη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: