Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Αστέρι ο Θρύλος, πέρασε τελικό


Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά τελικώς κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία. Εκεί όπου στις 2 Μαϊου στο ΟΑΚΑ θα βρει την ΑΕΚ. Όπως και το 2006 όταν επιβλήθηκε με 3-0 στο Παγκρήτιο.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 38΄με τον Τσέζαρεκ, για να ισοφαρίσει η ομάδα μας στο 47΄με σουτ του Λέτο, ενώ το τελικό 2-1 έγραψε στο 62΄ο Ντιόγκο, μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Γκαλέτι από δεξιά.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8': Ο Γκαλέτι κάνει διαγώνια μπαλιά στον Μπελούτσι, που όμως δεν προλαβαίνει παρά την προσπάθεια που κάνει με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
9': Ο Φλάβιο πιάνει δυνατό σουτ και ο Τσέζαρεκ και ο Νικοπολίδη προλαβαίνει τον Τσέζαρεκ και μπλοκάρει τη μπάλα.
14': Ο Λέτο τροφοδοτεί τον Ντιόγκο που μπαίνει από πλάγια στην περιοχή και πλασάρει, όμως ο Αμπάρης αποκρούει, σώζοντας την ομάδα του.
39' 0-1: Ο Φλάβιο σεντράρει από δεξιά και ο Τσέζαρεκ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής πετυχαίνει το γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης.
42': Ο Μπελούτσι φεύγει στην αντεπίθεση και τροφοδοτεί τον Γκαλέτι, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή για να μπλοκάρει ο Αμπάρης πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
45'+2': Ο Γκαλέτι βγάζει ωραία σέντρα από δεξιά και ο Τοροσίδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αμπάρη.
47' 2-1: Ο Γκαλέτι εκτελεί φάουλ και μετά από κόντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα φτάνει στον Λέτο που σουτάρει από το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτυπά στην πλάτη του Ντουντού και καταλήγει στα δίχτυα του Αμπάρη. Το 1-1 είναι γεγονός.
61': Ο Οσκαρ σουτάρει από το ύψος της περιοχής για να στείλει τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αμπάρη.
62': Ο Φιλομένο πιάνει δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Νικοπολίδη.
62' 2-1: Ο Τοροσίδης βρίσκει με ωραία πάσα τον Γκαλέτι που κάνει κίνηση προς την περιοχή του Αστέρα, ξεμαρκάρεται και βγάζει παράλληλη μπαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου πετάγεται ο Ντιόγκο και με πλασέ πετυχαίνει το 2-1.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 63' Τοροσίδης, 78' Πάντος - 40' Ζαϊρί, 51' Μπαστία, 60' Λαζαρίδης, 75' Φλάβιο, 90' Μιλάνο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης (83' Γκαλίτσιος), Πάντος, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Ντουντού, Πατσατζόγλου (46' Οσκαρ), Γκαλέτι (83' Γ. Παπαδόπουλος), Λέτο, Μπελούτσι, Ντιόγκο.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αμπάρης, Αργυρόπουλος (74' Μιλάνο), Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Μπαστία, Καρντόσο (13' Εστέβες), Φλάβιο, Ζαϊρί, Τσέζαρεκ (81' Καούνος), Φιλομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: