Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

"Πάμε ως νικητές στους τελικούς"

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει σε ακόμα έναν τελικό το βάζελο.
Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών βόλεϊ.
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα στην Γλυφάδα και σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι των δύο μονομάχων έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου.
Από την ομάδα μας παρόντες ήταν ο προπονητής της Άντερς Κρίστιανσον και ο αρχηγός Βασίλης Κουρνέτας, ενώ από τον ΠΑΟ ο τεχνικός του, Αλέκος Λεώνης και ο αρχηγός του Σωτήρης Πανταλέων.
Παράλληλα το παρών έδωσαν ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ, Χάρης Βασιλείου, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας όπως και ο γενικός γραμματέας, Άγγελος Κυριακίδης.
Ο πασαδόρος του Κυπελλούχου Ελλάδας στις δηλώσεις του επισήμανε ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη και τις απαντήσεις θα τις πάρουν όλοι μέσα στο γήπεδο. "Θα είναι σίγουρα μία αμφίρροπη αναμέτρηση. Έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι και τα υπόλοιπα ... απλώς θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο", ήταν τα λόγια του Βασίλη Κουρνέτα.
Ο Κρίστιανσον έδειξε αποφασισμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση και του νταμπλ, αφού ξεκινώντας τις δηλώσεις του είπε την χαρακτηριστική ατάκα ότι "δεν πάμε ως φαβορί, πάμε ως νικητές". Στην συνέχεια ο Σουηδός τεχνικός του Κυπελλούχου Ελλάδας επισήμανε ότι "είναι λογικό οι δύο ομάδες να φτάσουν εδώ. Είναι αδύνατον να προβλέψουμε το αποτέλεσμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε το παν να φτάσουμε στην κορυφή. Έχουμε αγωνιστεί ως αντίπαλοι σε πέντε παιχνίδια και ήδη σε έναν τελικό, από τον οποίο ήμασταν τυχεροί και βγήκαμε νικητές. Έχουμε χρόνια να πάμε σε τελική φάση στο πρωτάθλημα και αν και δεν είμαστε το φαβορί, θα πάμε ως νικητές".
sgavrilos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: