Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ανανεώνει και ο Γκαλέτι

Mετά τους Παρασκευά Άντζα, Μίχαελ Ζεβλάκοφ και Ντιντιέ Ντομί, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Πειραιά. Αυτή τη φορά ο Λουτσιάνο Γκαλέτι κλήθηκε από την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου του Αργεντινού πρώτου σκόρερ των "ερυθρολεύκων".
Στον Ολυμπιακό όλοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία, τις ικανότητες, την προσφορά αλλά και την προσωπικότητα του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην ομάδα, άλλωστε φέτος έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική χρονιά.
Η ΠΑΕ κάλεσε σήμερα το μεσημέρι τον Λατινοαμερικανό μέσο στην Πλατεία Αλεξάνδρας ώστε να μιλήσουν για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.
Στο πρόσωπο του Αργεντινού άλλωστε βλέπουν τον μεγάλο ηγέτη των επόμενων χρόνων.
Οι δυο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα υπάρξει αίσιο τέλος για το μέλλον του Λουτσιάνο Γκαλέτι στους "ερυθρόλευκους".
Στόχος της διοίκησης είναι να "δέσει" τον 29χρονο Αργεντινό στο μεγάλο λίμάνι για τα επόμενα χρόνια. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό για αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: