Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Νοκ άουτ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

"Πονοκέφαλος" από το πουθενά προέκυψε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αφού ο πιο αξιόπιστος αμυντικός του φέτος έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο "Βάσκος" τεχνικός των Πειραιωτών όπως είναι λογικό άφησε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο εκτός αποστολής ενώ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του και για τη χρονική διάρκεια που θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο Ντιντιέ Ντομί, που έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Πέρα από τους τραυματίες Παπαδόπουλο, Ντομί, Μήτρογλου και Στολτίδη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής και τους Λεονάρντο, Μενδρινό, Παναγόπουλο και Σοϊλέδη. Αντίθετα, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ματ Ντάρμπισιρ και συμπεριλήφθη στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα η "ερυθρόλευκη" αποστολή αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Κόβατς, Πάντο, Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιο, Ντουντού, Τοροσίδη, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κ. Παπαδόπουλο, Γ. Παπαδόπουλο, Άντζα.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: