Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Θα κοιμηθούν... χώρια στο Βερολίνο

Για πρώτη φορά στην ιστορία των φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, οι αποστολές των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα καταλύσουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία της γερμανικής πόλης, όπως ενημέρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.
Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Μαντζάνας, ενώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο ταξίδεψαν ο γενικός διευθυντής, Τάσος Στεφάνου και ο μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος. Από πλευράς Ευρωλίγκα, εκτός από τον Μπερτομέου, παρέστησαν επίσης οι Βεραντό και Τζουντίθ Μαρί, ενώ το "παρών" έδωσαν και εκπρόσωποι του γηπέδου O2 Αρένα, της ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας και της γερμανικής αστυνομίας.

1. Οι δυο ελληνικές ομάδες να μείνουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία για λόγους ασφαλείας, τα οποία θα γνωστοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Η ΤΣΣΚΑ και η ισπανική ομάδα που θα προκριθεί θα μείνουν κανονικά στο ξενοδοχείο "Intercontinental" του Βερολίνου.


2. Η κάθε ομάδα θα πάρει από 1.000 εισιτήρια, αν και υπάρχει πιθανότητα να φτάσουν ακόμα και τα 1.200, κάτι που θα γνωστοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα.


3. Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν στην Ευρωλίγκα το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό διαβατηρίου και το ταξιδιωτικό πλάνο του κάθε φιλάθλου που θα ταξιδέψει στο Βερολίνο και θα έχει προμηθευτεί το εισιτήριό του από την ομάδα.


4. Δεν είναι σίγουρο πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο πρώτος ημιτελικός. Αυτό θα εξαρτηθεί από την τηλεόραση.


5. Στις 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με την παρουσία όλων των ομάδων, για να συζητηθούν και οργανωτικά θέματα του φάιναλ φορ. 6. Όποιος φίλαθλος αντιστέκεται στη γερμανική αστυνομία, θα συλλαμβάνεται αμέσως. Έγινε γνωστό ακόμα ότι δύο μόνο τουριστικά γραφεία στην Ελλάδα έχουν επίσημα προμηθευτεί εισιτήρια και πως η γερμανική αστυνομία έχει επικοινωνία με την ελληνική, για να μάθει τις συνήθειες των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: