Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

"Είχαμε ηρεμία και υπομονή"

"Ο κόσμος είδε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ηρθαμε μετά από δυνατά παιχνίδια. Ο Πανιώνιος ξέρει να δημιουργεί κίνητρο και ο κόσμος έχει διάθεση να σπρώξει τα παιδιά" επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης.
"Παίζοντας απέναντι σε ένα αντίπαλο που βρέθηκε σε καλή μέρα είχαμε καλά νούμερα. Είχαμε ηρεμία και υπομονή και με κάτι τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια παιχνίδια τα παιδιά δημιουργούν και χτίζουν τον χαρακτήρα τους για τη συνέχεια. Παίξαμε με καθαρό μυαλό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό προσπαθούμε από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε. Εχουμε την πίεση επειδή ο πολυπληθείς κόσμος μας, μας αγαπάει πολύ και θέλει γρήγορα αποτελέσματα".
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαλουκάς υποστήριξε... «Ηταν ένα ματς κλειδί για την πρώτη θέση. Και η νίκη που πετύχαμε είναι πολύ σημαντική. Τα ματς στο ΣΕΦ να κερδίσουμε, φτάνει για να βγούμε πρώτοι».
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σχολίασε τις αψιμαχίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, "είναι λογικό να υπάρχει ένταση, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε μία νίκη που θα μας διατηρήσει στο +2, ο Πανιώνιος ήθελε να κερδίσει για δικούς του λόγους. Όμως δεν έγινε κάτι που ξεπέρασε τα όρια. Το ματς κρίθηκε τελικά στη διαδικασία, εμείς ήμασταν πιο ψύχραιμοι και τυχεροί και φτάσαμε στη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: