Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ο κόσμος έδωσε και πάλι ρεσιτάλ





Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές και προσφέρονταν για γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν καταλαβαίνουν τίποτα και το έδειξαν και κόντρα στην ΑΕΛ. Δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα, αφού θα περάσουν αρκετοί μήνες μέχρι να δουν ξανά επίσημο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Θα έχουν την ευκαιρία βέβαια στην φιέστα για το πρωτάθλημα για άλλη μία επίσκεψη, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτό το ματς ήταν αλλιώς.
Οι παίκτες δεν αντάμειψαν αυτόν τον υπέροχο λαό που όλη την σεζόν τους έχει σταθεί όσο κανείς άλλος. Στις χαρές και στις λύπες οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν εκεί. Πιστοί και παλαβοί για την αγαπημένη τους ομάδα. Χάρηκαν πολύ τον φετινό τίτλο και δεν το έκρυψαν. Η χορογραφία που έφτιαξαν όταν βγήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο τα έλεγε όλα. "37 μόνοι μας και 36 όλοι τους" έγραψαν στην Θύρα 7 και από κάτω ένα πανό που έγραφε "Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ". Ο ύμνος του συλλόγου μας συνόδευσε τις δύο ομάδες κατά την είσοδο τους, ενώ στην συνέχεια το σύνθημα "αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό" δονούσε την ατμόσφαιρα.
Πολλά τα συνθήματα κατά της ΑΕΚ ενόψει του τελικού, αλλά κατά γενική ομολογία άλλο ένα ρεσιτάλ από τους οπαδούς του Θρύλου. Μετά από τόσα πρωταθλήματα, άλλωστε έχουν μάθει καλά να πανηγυρίζουν. Δεν ξέχασαν ούτε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, τον οποίο χειροκρότησαν όταν μπήκε στο γήπεδο, ενώ τη στιγμή που αντικαταστάθηκε φώναζαν "Στέλιο ψυχάρα Ολυμπιακάρα". Αυτός ο υπέροχος λαός δεν ξεχωρίζει παιχνίδια γι' αυτό φροντίστε να του δώσετε μεγάλη χαρά στις 2 Μαΐου κατακτώντας το Κύπελλο από την Α.Ε. Κλάψας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: