Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

"Ο κόσμος θα μας δείξει το δρόμο"

Την ώρα που η διοίκηση του Ολυμπιακού συντάσσει ανακοινώσεις για να απαντήσει στις επιθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η κουβέντα για το κλίμα των τελικών αρχίζει να παίρνει... ανάποδες στροφές, στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η κατάσταση παραμένει ίδια και ο στόχος δεν αλλάζει.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά, ότι αύριο (τζάμπολ στις 9.30 μ.μ. κι απ ευθείας μετάδοση από τον ΑΝΤ-1) έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον τίτλο.
Φυσικά, το γεγονός ότι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι κατάμεστο και μάλιστα με 13.000 φιλάθλους, λόγω των ξυλίνων κερκίδων που προστέθηκαν, δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους ερυθρόλευκους που θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί εδώ και 31 αγώνες, από το ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
Μιλώντας για το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε: "Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παίζουμε καλό μπάσκετ, να βελτιώνουμε το χαρακτήρα μας και μέσα απ' αυτές τις διαδικασίες να φτάσουμε στο στόχο μας. Τη δεδομένη στιγμή ο στόχος μας είναι η νίκη στο πρώτο παιχνίδι κι αυτό μόνο έχουμε στο μυαλό μας. Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά για να πούμε για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Τόσες φορές έχουμε μιλήσει γι' αυτά και δεν έχει νόημα να λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας και πώς μέσα από κάθε παιχνίδι θα βγαίνουμε καλύτεροι. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδια, είμαστε σίγουροι ότι αυτοί θα μας δείξουν το δρόμο για να φτάσουμε στη νίκη μέσα από την υπομονή, που θα κάνουν είτε τα πράγματα εξελίσσονται καλά για την ομάδα, είτε όχι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: