Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

"Θέλω να παίξω στους τελικούς"

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι ο παίκτης που έδωσε στον Ολυμπιακό την μοναδική φετινή νίκη του επί του Παναθηναϊκού με το τελευταίο καθοριστικό καλάθι της αναμέτρησης (77-75).
Ωστόσο ο έλληνας φόργουορντ λόγω των έντονων ενοχλήσεων του στην μέση δεν κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα του ούτε στο Final 4 αλλά ούτε και στα πλέι οφ μέχρι στιγμής. Το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή τους στους τελικούς:
"Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να είμαι έτοιμος και να αγωνιστώ. Ελπίζω να τα καταφέρω και να βοηθήσω την ομάδα μου" και συνέχισε λέγοντας για τη σημασία των συγκεκριμένων αγώνων:" Σίγουρα τώρα αρχίζουν τα σημαντικά παιχνίδια για εμάς καθώς κρίνονται οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".
Αναφέρθηκε επίσης και στους αγώνες με το Μαρούσι αλλά και την πίεση που υπάρχει γενικά στο κόκκινο στρατόπεδο: "Κάθε αγώνας είναι χρήσιμος για εμάς. Ετσι και τα παιχνίδια με το Μαρούσι ήταν μία καλή προετοιμασία ενόψει των τελικών με τον Παναθηναϊκό" τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: "Πάντα υπάρχει πίεση και είναι απόλυτα λογικό. Εχουμε υψηλούς στόχους που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πίεση αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή και να ανταποκρινόμαστε. Αλλωστε πίστη έχουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό και τις απαιτήσεις που έχουμε από αυτόν".
Δεν θα μπορούσε να παραλείψει να σχολιάσει και τα επικείμενα παιχνίδια ενάντια στον Παναθηναϊκό: " Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που δυστυχώς στηρίζεται σε πολλούς παίκτες και όχι ένα επομένως δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ως πιο επικίνδυνο. Εμείς θα παίξουμε με σκοπό να πάρουμε τις απαιτούμενες νίκες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και στο ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοικτά και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: