Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Έχασαν από διαιτητικά λάθη

Με μία λέξη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ! Μόνο έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς τις πολίστριες του Ολυμπιακού παρά την ήττα με σκορ 7-6 στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 γυναικών. Οι ερυθρόλευκες ακόμη και στο τετράλεπτο που έπαιξαν με παίκτρια λιγότερη (αποβλήθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο η Εστερ Τομάσκοβιτς) έδειξαν ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του γυναικείου πόλο και ανάγκασαν τη πρωταθλήτρια Ευρώπης, Βουλιαγμένη να υπερβάλει εαυτό για να καταφέρει να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ.
Συγκεκριμένα η Τομάσκοβιτς αποβλήθηκε με αντικατάσταση 2' και 12΄΄ πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου και ενώ το σκορ ήταν 5-4 υπέρ των γηπεδούχων. Ταυτόχρονα δόθηκε και πέναλτι υπέρ του Ν.Ο.Β. με το οποίο έγινε το 6-4. Ωστόσο στο πεντάλεπτο που η ομάδα μας έπαιζε με παίκτρια λιγότερη ήταν αυτή που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Το έβδομο γκολ της Βουλιαγμένης επιτεύχθηκε δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί η ποινή σε βάρος των ερυθρολέυκων. Στον λίγο χρόνο που απέμενε για να τελειώσει ο τρίτος τελικός και παρά την κούραση που ήταν φυσιολογική, οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν να μειώσουν σε 7-6 δημιουργώντας κυριολεκτικά πανικό και τρόμο στις γηπεδούχες που προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τη νίκη.
*Ο Ολυμπιακός έχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ από τη διαιτησία και ΕΙΔΙΚΑ από τα σφυρίγματα του ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΙΡΑΚΗ σε καθοριστικά σημεία του τελικού.
*Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (18/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Πειραιά που αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους της ομάδας.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-1, 2-1, 1-2
Ολυμπιακός (Χ.Παυλίδης): Ψούνη 3, Σμιτ 2, Αβραμίδου 1.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης επισήμανε μετά το τέλος του τελικού: «Νιώθω τρομερά υπερήφανος για την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι πολίστριές μου. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να καταφέρει αυτό που έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Πραγματικά αξίζουν σε όλες συγχαρητήρια. Τη Δευτέρα στην έδρα μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα δώσουμε τα πάντα ώστε να έρθουμε και πάλι την Τετάρτη στη Βουλιαγμένη για να διεκδικήσουμε τον τίτλο στον πέμπτο τελικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: