Κυριακή 17 Μαΐου 2009

"Έχουμε θέληση να πάρουμε το πρωτάθλημα"

"Ελέγξαμε το ρυθμό και τον τρόπο παιχνιδιού και στα τρία ματς με το Μαρούσι και διαχειριστήκαμε δύσκολες καταστάσεις που μας έβαλε ο αντίπαλός μας" υποστήριξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Γιαννάκης.
"Θα μας βοηθήσουν καθώς το παιχνίδι του Αμαρουσίου μοιάζει με του Παναθηναϊκού, αφού και τα δύο στηρίζονται στο μακρινό σουτ, το πικ εν ρολ και το παιχνίδι στο λόου ποστ. Τα παιδιά έχουν πίστη και θέληση για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, αλλά η υπερβολική διάθεση που δείχνουν από τότε που επιστρέψαμε από το Βερολίνο πρέπει να μας βοηθήσει και να μην μετατραπεί σε μειονέκτημα. Κάθε μέρα, τους βλέπω να βελτιώνονται, αλλά ο Παναθηναϊκός περιμένει να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία του δώσουμε".
Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τόνισε: "Είχαμε δυσκολίες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Παναγιώτης είναι ένας παίκτης που δίνει πάρα πολλά στην ομάδα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα ήταν καλό να τον έχουμε για τους τελικούς, αλλά προέχει η υγεία του. Θα προσπαθήσουμε να τον έχουμε για κάποιες στιγμές των αγώνων".
Τέλος, αναφερόμενος στις συνθήκες των τελικών σχολίασε: "Μετά το ματς του πρώτου γύρου είχα πει ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στο ΟΑΚΑ δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε μπάσκετ. Εμείς θέλουμε μονάχα αυτό. Να παίζουμε μπάσκετ".
Ο Κώστας Σλούκας, μίλησε από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού: "Φάνηκε εύκολο παιχνίδι, αλλά δεν ήταν. Εμείς, θα συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, συγκεντρωμένοι, γιατί έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ύστερα από τόσα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, δείχνω ιδιαίτερο ζήλο και είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω όταν και όπως μου ζητηθεί".
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σε ερώτηση για την κατάσταση της υγείας του τόνισε: "Είμαι καλύτερα, όχι όμως τελείως καλά. Αυτές τις ημέρες δουλεύω στην πισίνα κι από τη Δευτέρα θα ξεκινήσω τρέξιμο με στόχο να μπω στις προπονήσεις από την αρχή της επόμενης βδομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: