Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πρώτη μάχη με Πάτρα στα πλέι οφ

Στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση και του φετινού νταμπλ στο πόλο ανδρών μπαίνει από αύριο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, που, ήδη, έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, φιλοξενούν στις 18:00 τη Ν.Ε. Πατρών, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού αγώνα των πλέι οφ της Α1.
"Είναι αυτονόητο ότι ξεκινάμε τους ημιτελικούς με στόχο να προκριθούμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος", είπε χαρακτηριστικά στο http://www.olympiacos.org/ ο διεθνής περιφερειακός Γιώργος Ντόσκας, ο οποίος συμπλήρωσε:
"Έχουμε αποδείξει ότι δεν υποτιμούμε καμία ομάδα. Γνωρίζουμε ότι σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αποδεικνύουμε μέσα στην πισίνα ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Βέβαια, θα πρέπει να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό καθώς μείναμε αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς επίσημα παιχνίδια. Την Πέμπτη (21/5) θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο από τα δύο βήματα που θα χρειαστούμε για να σφραγίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό όπου θα διεκδικήσουμε ένα ακόμα νταμπλ για τον Ολυμπιακό". *Η πρόκριση στους τελικούς αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών θα κριθεί στις δύο νίκες.
*Τα εισιτήρια του πρώτου ημιτελικού θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του Εθνικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Πειραιά.
*Ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας θα διεξαχθεί στην Πάτρα το ερχόμενο Σάββατο (23/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια: