Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Στέλνουν τον Μπομπό στο Θρύλο

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο τηρούν σιγή ιχθύος για την περίπτωση απόκτησης του Μπομπό, περιμένοντας να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην Τουρκία, ωστόσο όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως ο Βραζιλιάνος φορ θα φορέσει τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.
Αυτός που επιμένει μάλιστα περισσότερο από όλους για την μετακίνηση του ικανού φορ στην Ελλάδα είναι ο τουρκικός Τύπος, με αρκετά δημοσιεύματα την Τρίτη να θεωρούν τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του Μπομπό. "
Οι Έλληνες θα πάρουν τον Μπομπό", είναι ενα από τα κεντρικά θέματα της "Φανατίκ", η οποία συμπληρώνει ότι "ο Ολυμπιακός θα έρθει στο τέλος του μήνα για να πληρώσει 4 εκ.ευρώ για να ολοκληρώσει τη δουλειά, την οποία στην Αθήνα θεωρούν τελειωμένη", ενώ γράφει επίσης ότι το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα του μεγαλομάνατζερ Φίχερ και του βοηθού του Χουάν, με τον ατζέντη Κλέμπερ Κορέα Ζίλιο, μάνατζερ του Μπομπό.
Η "Χουριέτ" τονίζει ότι η φημολογούμενη πρόταση του Ολυμπιακού των 4,5 εκ.ευρώ δεν θα γίνει αποδεκτή από τη Μπεσίκτας καθώς κοστολογεί τον παίκτη γύρω στα 8 εκ.ευρώ, ενώ η "Μπουγκούν" υποστηρίζει ότι με τις τελευταίες εντυπωσιακές εμφανίσεις ο παίκτης εκτίναξε την τιμή του από τα 4 στα 8 εκ.ευρώ, αναγκάζοντας ελληνικές και γαλλικές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του. Από την πλευρά της η "Σαμπάχ" κάνει λόγο για "σοβαρό μνηστήρα" (εννοώντας τον Μπομπό), φιλοξενώντας δηλώσεις του ίδιου του παίκτη: "Δεν έχω δεχθεί καμία επίσημη πρόταση. Διαβάζω τις εφημερίδες και ακούω το μάνατζέρ μου. Όταν γίνει κάτι σοβαρό θα το μάθω. Εγώ είμαι χαρούμενος που παίζω στη Μπεσίκτας και το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν και ο σύλλογος και εγώ δεν μπορούμε να αρνηθούμε την προσφορά, θα καθήσουμε αργότερα να μιλήσουμε. Αλλά έχω ξαναπαίξει με επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπεσίκτας και θα ήθελα να το ξαναζήσω". Τέλος, η "Φότοσπορ" υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Μπεσίκτας θα ζητήσει από τον πρόεδρο του συλλόγου Ντεμιρορέρ, να απαιτήσει 7 με 8 εκ.ευρώ από την πώληση του παίκτη, ώστε με αυτά τα χρήματα να μπορέσει να κινηθεί ο σύλλογος για να βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: