Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Φλερτάρει με Μπομπό ο Θρύλος

Πρώτος και βασικότερος στόχος του Θρύλου για την επίθεση είναι ο Βραζιλιάνος Μπομπό της Μπεσικτάς. Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη (γραφείο Φιχέρ) και περιμένει ειδοποίηση για το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή.
Ο 23χρονος Βραζιλιάνος σταρ ανήκει μεν στην τουρκική ομάδα αλλά η συγκεκριμένη εταιρία μάνατζερ έχει και την πλειοψηφία των μετοχών της Μπεσικτάς.
Στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν λοιπόν την απάντηση των μάνατζερ του Μπομπό κι αν τελικά αυτή είναι θετική όπως αναμένεται, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για την αγορά του.
Ο Ολυμπιακός προτίθεται να δώσει μέχρι και 3.5-4 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ. Τόσο ο Ανδρέας Νινιάδης όσο και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θεωρούν ότι αξίζει να δοθούν χρήματα για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή πολύ απλά γιατί είναι παίκτης εξαιρετικής ποιότητας και λόγω ηλικίας μπορεί να έχει αξία μεταπώλησης. Άλλωστε λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης, ο πήχης των τιμών στο μετεγγραφικό παζάρι έχει πέσει σε σημαντικό βαθμό με αποτέλεσμα να αναφύονται ευκαιρίες επένδυσης σε παίκτες οι οποίοι στο μέλλον είναι δυνατό να φέρουν πίσω πολλαπλάσια χρήματα.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ, Ο Μπομπό τόνισε ότι αφενός είναι ακόμη παίκτης της Μπεσικτάς αφετέρου στην περίπτωση που υπήρχε ζήτημα, δε θα έλεγε "όχι σε πρόταση του Ολυμπιακού. "Εγώ για την ώρα σκέφτομαι μόνο την Μπεσικτάς. Είμαι καλά εδώ και ακόμη δεν έχουμε χάσει τις πιθανότητες να παίξουμε του χρόνου στο τσάμπιονς λιγκ. Είμαι παίκτης της Μπεσικτάς. Αν πάντως προκύψει ζήτημα μετεγγραφής μου, ο Ολυμπιακός δε με αφήνει αδιάφορο. Είναι πρωταθλητής Ελλάδας και παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο τσάμπιονς λιγκ. Θα δούμε. Για την ώρα ξέρω ότι είμαι παίκτης της Μπεσικτάς" επεσήμανε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: