Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Πιο δυνατός του χρόνου

Ακόμη πιο δυνατός θα είναι ο Ολυμπιακός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο βόλεϊ. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέλαβε να πληρώσει το συμβόλαιο του Ιβάν του τρομερού που... κατοτρόπωσε τους βάζελους στη σειρά των τελικών.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πλήρωσε το πριμ πρωταθλήματος ύψους 50.000 ευρώ και κυπέλλου ύψους 25.000 ευρώ στον Σέρβο σταρ, βάσει συμβολαίου και του εγγυήθηκε το νέο συμβόλαιο, ώστε να παραμείνει και την νέα σεζόν στο λιμάνι. Μάλιστα, τον ρώτησε πότε θα πρέπει να του καταβάλει την προκαταβολή των 200.000 ευρώ.
Ο Μίλκοβιτς, βάσει της αρχικής συμφωνίας, έχει να λαμβάνειν 520.000 ευρώ, ποσό που του εγγυήθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος, όπως φαίνεται θα παραμείνει χρηματοδότης του ΤΑΑ.
Η μάνατζερ του αθλητή Μίρα Πόλιο δήλωνε ότι ο Σέρβος διαγώνιος έχει κλείσει την Μόντενα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μετά από επαφή που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του πελάτη της στο λιμάνι για ένα ακόμα χρόνο.
Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος θα ενισχυθεί με τον Γερμανό πασαδόρο του Ηρακλή Σίμον Τίσερ, τον διεθνή μπλοκέρ του Παναθηναϊκού Ανδρέα Ανδρεάδη, ενώ ψάχνει για έναν ακραίο ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σλοβένου Τίμο Ούρναουτ.
Όπως αντιλαμβάνεσθαι η ομάδα πάει για μεγάλα πράγματα του χρόνου. Ο πήχης ανεβαίνει... Ξεκινάει από το νταμπλ και φθάνει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: