Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Ανακοίνωσε τον Σιμόν Τίσερ

Η δεύτερη μεταγραφή του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας Ολυμπιακού μετά τον Βραζιλιάνο ακραίο Λεονάρντο Καλντέϊρα είναι κι επισήμως από χθες το απόγευμα ο Σιμόν Τίσερ.
Ο Γερμανός πασαδόρος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο Τίσερ αποτελεί επιλογή του Άντερς Κρίστιανσον, αλλά το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τον Βασίλη Κουρνέτα ο οποίος δεν θέλει να έχει θέση κομπάρσου στο Θρύλο.
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, για δύο χρόνια, του Σιμόν Τίσερ. Ο διεθνής Γερμανός πασαδόρος γεννήθηκε στις 24/4/1982 έχει ύψος 1,94 και ήταν βασικό στέλεχος της Friedrichshafen με την οποία κατάκτησε τρία νταμπλ Γερμανίας(2005, 2006, 2007) και το Τσάμπιονς Λιγκ το 2007. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Με τα χρώματα του γηραιού στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας το 2008 ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε και το ελληνικό super cup. Πριν φορέσει τη φανέλα της Friedrichshafen το 2004, ο Σιμόν Τίσερ αγωνίστηκε στις DJK Schwabisch Gmund, SV Fellbach και MOAM Mending.Επίσης, ο Σιμόν Τίσερ έχει 123 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του με την οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο(Ιαπωνία 2006), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα(Ρωσία 2007) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου(2008)", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους οι "ερυθρόλευκοι".
Αξίζει να σημεωθεί ότι ο διεθνής Γερμανός πασαδόρος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απέμενε προκειμένου να επισημοποιηθεί ο "γάμος" ήταν η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: