Κυριακή 17 Μαΐου 2009

"Κτυπάει" Γκερέιρο και τρεις Γάλλους

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πολωνικής "Dziennik" ο Ρότζερ Γκερέιρο βρίσκεται στο μετραγραφικό στόχαστρο της Φέγενορντ και του Θρύλου. Το συμβόλαιο του 26χρονου άσου με την Λέγκια Βαρσοβίας λήγει το Δεκέμβρη του 2009 και από την στιγμή που δεν δέχτηκε τη νέα πρόταση των Πολωνών, τα δεδομένα έχουν αλλάξει.
Πλέον, ο σύλλογος της Βαρσοβίας θέλει να πουλήσει τον παίκτη και ψάχνει για ενδιαφερόμενο προκειμένου να μην το χάσει δίχως χρήματα. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η Λέγκια κοστολογεί τον παίκτη στα 300.00 ευρώ και στο παιχνίδι της διεκδίκησης έχουν μπει Ολυμπιακός και Φέγενορντ. Ο Γκερέιρο που γεννήθηκε στην Βραζιλία, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Σάο Καετάνο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στις Κορίνθιανς, Φλαμένγκ, Θέλτα και Γιουβεντούντε προτού μετακομίσει στην Λέγκια όπου παίζει από το 2006. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρότζερ Γκερέιρο έχει από το 2008 στα χέρια του πολωνικό διαβατήριο.

Στο μεταξύ, γαλλικά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αντίλ Ραμί της Λιλ. Εκπρόσωπος της ομάδας, μάλιστα, βρέθηκε στον αγώνα της 36ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Λιλ και τη Νις και παρακολούθησε τον 23χρονο αμυντικό.
Παράλληλα, στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος πως ακόμα ένας γαλλικός στόχος των ερυθρολεύκων (έχουν υπάρξει πολλές αναφορές στο πρόσφατο παρελθόν), ο Σεντρίκ Καντέ (Νις), δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα.
Από εκεί και πέρα, ο Θρύλος ενδιαφέρεται και για τον Στίβεν Ζονζί, έναν μέσο που αγωνίζεται στην Αμιάν, η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Πρόκειται για έναν 20χρονο παίκτη που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στο 3-3 κόντρα στην Γκινγκάμπ την Παρασκευή. Είναι Γάλλος, έχει γεννηθεί στις 15 Δεκεμβρίου του 1988, αλλά στο κυνήγι της απόκτησής του, έχουν προστεθεί πολλές γαλλικές ομάδες, όπως είναι οι Οσέρ, Νανσί, Σοσό και Καέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: