Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Πελάτες έρχεται η σειρά σας

Ξεπέταξαν τον Ηρακλή με συνοπτικές διασικασίες και ακονίζουν τα δόντια τους για τον βάζελο οι μπέμπηδες του Ολυμπιακού.
Αυτές τις ημέρες στο γήπεδο Καραϊσκάκη διεξάγεται το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ-18. Ο Ολυμπιακός που τερμάτισε δεύτερος στον νότιο όμιλο στον ημιτελικό αντιμετώπισε χθες τον πρώτο του βόρειου ομίλου, Ηρακλή, τον διέλυσε με 4-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό που θα γίνει την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο. Αντίπαλος τους θα είναι τα μικρά βαζελάκια αφού στον άλλον ημιτελικό επικράτησαν με 3-0 του Άρη. Ο μεγάλος τελικός θα ξεκινήσει στις 15:00 την Κυριακή και ο κόσμος οφείλει να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει τους έφηβους της ομάδας μας να σηκώσουν την κούπα.
Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον άτυχο αντίπαλο του. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκαβασιάδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Θρύλο. Στο 16' ο Ζαραφωνίτης διπλασίασε τα τέρμα του Ολυμπιακού και ο "Γηραιός" τόλμησε να μειώσει στο 32' με τον Τσίτα. Στο 52' ο Κουρτάνοβιτς με γκολ ποίημα έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 84' ο Γκαβασιάδης.Πολύ άνετη η πρόκριση στον τελικό και πλέον την Κυριακή είμαστε όλοι στο πλευρό των εφήβων. Θέλουμε να διαλύσετε τον ακατανόμαστο. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι και πάρτε την κούπα μέσα στο Καραϊσκάκη.
Ολυμπιακός: Μένιος, Κρητικός, Ποτουρίδης, Θωμαρόπουλος, Παπαδήμας, Κοτσαρίδης, Κουρτάνοβιτς (65' Καρατζανίδης), Βαλεριάνος (69' Νικολέτος), Γκαβασιάδης (84' Αριανούτσος), Γκαβτζίδης (86' Ασημακόπουλος), Ζαραφωνίτης (78' Κούλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: