Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Οι ίδιες δικαιολογίες...


Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί κύριε Γιαννάκη... Μπορείτε να κάνετε κάτι να μην επαναληφθεί και στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος; Μετά το τέλος του αγώνα ο "Δράκος" δήλωσε ότι οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν παιχνίδι.Οι λεπτομέρειες, όμως, κόουτς είναι αυτές που κάνουν την διαφορά και δυστυχώς όποτε έχει πάει έτσι ένα ματς το έχουμε χάσει. Αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και θα συμφωνήσουμε μαζί του. Δεν ήταν όμως, μόνο οι παίκτες που δεν είχαν αυτοσυγκέντρωση, αλλά και εσύ γιατί οι τελευταίες μας επιθέσεις ήταν επιεικώς απαράδεκτες. Για να μην αναφερθούμε στην άμυνα... Είναι δυνατόν να κάνουν βόλτες μέσα στην "ερυθυρόλευκη" ρακέτα συνεχώς οι Πέκοβιτς, Σπανούής και Μπατίστ;
"Είδαμε ένα σκληρό και ενδιαφέρον ματς. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη μέχρι το τέλος. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό με διάφορους τρόπους, αλλά κάποιες λεπτομέρειες και κάποια εύκολα καλάθια από πλευράς Παναθηναϊκού δεν μας επέτρεψαν να πάμε στον τελικό. Αν είχαμε λίγη περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε αρκετά λέι απ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Περισσότερο από ανυπομονησία και άγχος για να φτάσουμε σε μία τόσο μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Θεωρώ ότι είχαμε λίγο ανυπομονησία", ήταν τα πρώτα του λόγια, αλλά δεν είδαμε να κάνει κάτι για να αποτρέψει όλα όσα τελικά έβλεπε κατά την διάρκεια του αγώνα.
Αναφερόμενος στην τελευταία επίθεση ο Γιαννάκης τόνισε ότι "κοιτάζεις να σκοράρεις με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να παίζουμε δυνατά ματς με δυνατούς αντιπάλους, έστω και αν χρειαστεί να παίζουμε για 45 ή 50 λεπτά. Προσπαθήσαμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Πάντως θα μπορούσαμε να είχαμε βρει και καλύτερη", ήταν το σχόλιο του. Ποιος θα έπρεπε κόουτς να την βρει την λύση;
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα για τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια και εμείς συμπληρώνουμε ότι θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη κόουτς γιατί δεν θέλουμε να χαθεί το πρωτάθλημα. "Φτάσαμε σε ένα τόσο δυνατό ματς σαν καινούρια ομάδα και το διαχειριστήκαμε χωρίς να σταματήσουμε την προσπάθεια για να νικήσουμε. Αυτό δείχνει πως κάνουμε σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Αυτό που μένει είναι να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Από την πρώτη ημέρα προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Εμείς κάθε μέρα θέλουμε να παίζουμε για να κερδίζουμε τους καλύτερους. Αν σου χαλάσει το μυαλό επειδή χάθηκε ένα ματς στις λεπτομέρειες, αυτό θα είναι το χειρότερο για μια προσπάθεια που έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε το ταλέντο για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο επόμενο παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
ΥΓ: Σωστά το σκέφτηκε ο Γκριρ να δώσει πάσα στον Μπουρούση αλλά έπρεπε να το κάνει πιο γρήγορα ώστε να μην προλάβει να πάρει θέση ο Φώτσης. Σωστά το σκέφτηκε ο Μπουρούσης, αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Συμβαίνουν αυτά... Μόνο που όλες οι αναποδιές μαζεμένες συμβαίνουν μόνο στον Ολυμπιακό όταν παίζει με τον βάζελο σε κρίσιμα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: