Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Στο Βιετνάμ για ένα καλό παιχνίδι

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ολοκληρώσει την Πέμπτη την παρουσία του στον Ολυμπιακό με τον αγώνα κόντρα στην εθνική Βιετνάμ και όπως έδειξε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου δεν έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης στο θέμα του συμβολαίου. "Δεν θέλω να επανέλθω σε αυτό το θέμα, τελείωσε ότι έγινε - έγινε, να μιλήσουμε για τον αγώνα", αρκέστηκε να πει ορθά κοφτά ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνοντας πως δεν θέλει να συζητήσει το σχετικό θέμα.
"Να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι"
Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας για τον αγώνα της Πέμπτης τόνισε πως μέλημα του είναι να παίξει ο Ολυμπιακός όσο καλύτερα γίνεται και να προσφέρει καλό θέαμα ενώ παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το Βιετναμέζικο ποδόσφαιρο.
"Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό, ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Δεν ξέρουμε πολλά για το ποδόσφαιρο στο Βιετνάμ αλλά θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να παίξουμε όπως θα ήταν ένα παιχνίδι στην Ευρώπη ή την Ελλάδα", υποστήριξε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις απουσίες που θα υπάρχουν μετά άλλωστε τις συνεχόμενες ερωτήσεις των Βιετναμέζων δημοσιογράφων.
"Οι Αργεντινοί είχαν προβλήματα τραυματισμού όπως ο Μπελούτσι αλλά και ο Γκαλέτι. Ο Τζόρτζεβιτς και ο Αντζας έμειναν στην Αθήνα καθώς σταμάτησαν το ποδόσφαιρο αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα και μπορούν να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο".
Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τις πρώτες του εντυπώσεις απο το Ανόι και στάθηκε σε αυτό που είδε, έστω μέσα σε λίγες ώρες, στους δρόμους της πόλης. "Πολλές φορές μιλάμε για την κίνηση που έχει η Αθήνα, τώρα που ήρθα εδώ κατάλαβα πως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα".
Από την πλευρά του ο Αντώνης Νικοπολίδης επισήμανε... "Ελπίζω να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει. Ήρθαμε να παίξουμε ένα φιλικό παιχνίδι σε ένα νέο περιβάλλον για μας, είναι ευχάριστο το ταξίδι για μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: