Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Το πήραν με την αξία τους

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για το συνδρομητικό κανάλι που έκοψε την μετάδοση από το κολυμβητήριο του Λαιμού πριν την απονομή του Πρωταθλήματος στα κορίτσια του Ολυμπιακού. Τόσο πολύ τους πόνεσε που ο Θρύλος πήρε κι άλλη κούπα;
Προηγουμένως, όμως, είχαν φροντίσει να πάρουν δηλώσεις από την προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου και από μια παίκτρια των ηττημένων τη Λιόση που μας ενημέρωσαν ότι ο Ολυμπιακός πήρε την κούπα με τη βοήθεια της διαιτησίας αναφερόμενες στις αποβολές που κέρδισε κάθε ομάδα στο χθεσινό αγώνα.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για την προπονήτρια της Βουλιαγμένης που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ούτε στο τέλος με τις δηλώσεις της. Ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα και το έπαιζε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Με τις υγείες σου...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ για τις αθλήτριες της Βουλιαγμένης που έπαιζαν κατς μέσα στην πισίνα προσδοκώντας να κλέψουν τη νίκη από μια καλύτερή τους ομάδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις πολίστριες του Παυλίδη που δεν λύγισαν και πήραν την κούπα. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: