Τρίτη 12 Μαΐου 2009

"ΤΣΟ" στο "ΛΟ" θέλουν οι λαγοί

Τα κορίτσια θέλουν "ΤΣΟ" στον "ΛΟ". Τι άλλο να κάνουν δηλαδή για να το πάρετε χαμπάρι. Μέχρι και σε μπλουζάκι το τύπωσαν... Έτσι το απολαμβάνει τόσα χρόνια η Θύρα 13. Τώρα αρέσει και στα κορίτσα του Θανάση. Όμως η αθλητική δικαιοσύνη τι κάνει;
Με 15 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Θρύλος στο βόλεϊ και τη γλίτωσαν οι... άλλες.
Γαργάρα λοιπόν τα πράσινα μπλουζάκια που έγραφαν "ΤΣΟ & ΛΟ" στον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ γυναικών, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Προσαλίκας έδινε χαμογελαστός το Κύπελλο στις πράσινες αθλήτριες που προάγουν τη βία. Αυτές φορούσαν τα μπλουζάκια, άλλωστε, όχι εμείς. Αίσχος! Για το μόνο που τιμωρήθηκαν ήταν επειδή έγιναν επεισόδια. Όσον αφορά το ποσό, αυτό ανέρχεται στις τέσσερις χιλιάδες ευρώ.
Και πάμε τώρα στον Ολυμπιακό, που τιμωρήθηκε με 15 χιλιάδες ευρώπουλα. Σε κανένα σημείο του τέταρτου αγώνα κόντρα στον ακατονόμαστο δεν διεκόπη, ούτε για ρίψη αντικειμένων ούτε για συνθήματα σε βάρος αντίπαλου παίκτη. Κι όμως, η πράσινη ΕΟΠΕ, τα είδε όπως αυτή ήθελε και μας τιμώρησε με βαρύ πρόστιμο. Πραγματικά είναι να γελάει κανείς με αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν φέτος. Για πολλές αγωνιστικές παίζαμε χωρίς κόσμο, αλλά επειδή ο Θρύλος είναι μεγάλος, δεν μασά από αυτά.
Έδειξε σε όλους πόσο τεράστιος σύλλογος είναι, έκανε το νταμπλ και όσο και να τον κυνηγήσουν, δεν θα τον φτάσουν ποτέ μα ποτέ.
Απλά, έπρεπε να υπάρξει πρόστιμο για τα μπλουζάκια. Αφού δεν έγινε λοιπόν αυτό, κάλλιστα θα βγάλει του χρόνου ο Θρύλος μπλουζάκια με μεγάλα... Κύπελλα. Έτσι δεν είναι;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ... ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ μικρά λαγουδάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: