Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Μια εβδομάδα έξω ο Τσίλντρες

Άτυχος στάθηκε ο Τζος Τσίλντρες στον αγώνα της Κυριακής με το Μαρούσι, ο Αμερικανός σμολ φόργουοντ τραυματίστηκε κατα την διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το δεύτερο ματς της σειράς των ημιτελικών με το Μαρούσι την Πέμπτη (15/5) εκτός έδρας (21.00, Novasports).
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει πονοκέφαλο με την απώλεια του Τζος Τσίλντρες καθώς ας μην ξεχνάμε υπάρχει και η σημαντική απώλεια του Παναγιώτη Βασιλόπουλου που αποτελεί το δεύτερο "τριάρι" των "ερυθρολεύκων".
Ο προπονητής των Πειραιωτών θα χρειαστεί να βρεί λύση στην θέση του σμολ φόργουοντ με τον Μιχάλη Πελεκάνο να είναι ο παίκτης που θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσουν οι συμπαίκτες του.
O Tζος Τσίλντρες υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στον δεξί αστράγαλο, ο Αμερικανός μπορεί να χάνει το παιχνίδι της Πέμπτης αλλά σίγουρα θα είναι στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" στην τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μαρούσι στο Φάληρο (17/5) την Κυριακή (16.00, ΑΝΤ1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: