Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Πρόταση μαμούθ στον Πάρκερ

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άντονι Πάρκερ είναι...διαρκείας και μάλιστα χρονολογείται από πέρυσι. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την κατάλληλη στιγμή (1/7) για να κινηθούν και όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Ισραήλ, αυτό έγινε με την πρόταση 10 εκατ. δολλαρίων για διετή συνεργασία την οποία του προσέφεραν. Το γεγονός πως ο Πάρκερ είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο Ισραήλ και ο Μάνος Μανουσέλης.
Σύμφωνα λοιπόν, με το «one.co.il», ο Ολυμπιακός προσέφερε στον Αντονι Πάρκερ συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δυο χρόνων. Ο 34χρονος Αμερικάνος μπορεί να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιο του στο ΝΒΑ από ΑΥΡΙΟ και πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.
Το όπλο ωστόσο των Πειραιωτών είναι τα χρήματα που προσφέρουν στον πρώην παίκτη των Ράπτορς, τα οποία δεν μπορεί να λάβει στον «μαγικό κόσμο». Στο ίδιο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρώην του συμπαίκτη στην Μακάμπι, Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος εξηγεί ότι «θα είναι τεράστιο γεγονός αν έρθει ο Πάρκερ στον Ολυμπιακό. Ολοι ξέρουμε πόσο μεγάλη προσθήκη θα είναι για την ομάδα».Την θέληση του Ολυμπιακού να συμφωνήσει με τον Άντονι Πάρκερ εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Ισραήλ και ο Μάνος Μανουσέλης.
Ο βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη βρέθηκε στο Τελ Αβίβ με αφορμή το γάμο του Γιοτάμ Χαλπερίν και έδωσε συνέντευξη στο «ynet.co.il» εξηγώντας αρκετά πράγματα για τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων», αλλά και τη σεζόν που πέρασε.Αρχικά εξήγησε για τον Πάρκερ ότι «δεν είναι μυστικό ότι τον θέλουμε. Είναι κάτι που συνέβη και πέρυσι. Εκείνος πρέπει βέβαια να περιμένει τις εξελίξεις στο ΝΒΑ, αλλά εμείς περιμένουμε την απόφαση του, γιατί είναι ο πρώτος στόχος μας για το φετινό καλοκαίρι. Είναι μια καλή ευκαιρία για αυτόν να έρθει στον Ολυμπιακό. Θα μπορεί να προσαρμοστεί ευκολότερα γιατί έχουμε ήδη πρώην του συμπαίκτες, τους Βούισιτς και Χαλπερίν».Στη συνέχεια διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Χαλπερίν να επιστρέφει στην Μακάμπι λέγοντας πως «θαυμάζω πόσο γρήγορα ταξιδεύουν αυτές οι φήμες. Εκπλήσσομαι για ποιο λόγο γράφονται αυτά, αφού τον υπολογίζουμε και είναι πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας μας. Επαιξε πολύ καλά την περασμένη σεζόν και πιστεύω ότι την προσεχή περίοδο θα πάει πολύ καλύτερα και θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στις προσπάθειες του».
Τέλος, ο Μάνος Μανουσέλης εξήγησε για την περασμένη σεζόν του Ολυμπιακού ότι «η ομάδα βελτιώθηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Προκρίθηκε στο final four, έκανε το καλύτερο ρεκόρ στην Α1. Βέβαια, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, όμως το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια ομάδα είναι η συνέπεια και η συνέχεια. Και αυτό θα επιδιώξουμε να έχουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα κάθε χρόνο για τον Ολυμπιακό ήταν πως κάθε σεζόν γκρεμιζόταν και ξεκινούσε τα πάντα από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: