Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Κολλημένος με τον Ολυμπιακό

Το θέμα της ανανέωσης του Γιάννη Μπουρούση στον Ολυμπιακό λίγο έλειψε να γίνει το... σίριαλ του καλοκαιριού, ωστόσο, οι «υποχωρήσεις» κι από τις δύο πλευρές πρόλαβαν το κακό.
Ο 25χρονος σέντερ, όντας καλεσμένος στο 1o Τriple Crown Basketball Camp, δήλωσε ευτυχής για την παραμονή του στο «λιμάνι», λέγοντας πως το λεφτά δεν είναι το παν
Μετά τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς χθες στην πρεμιέρα του 1oυ Τriple Crown Basketball Camp των Αλβέρτη, Παπανικολάου και Ρεντζιά, σήμερα ήταν η σειρά του Γιάννη Μπουρούση να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του St. Lawrence College στο Κορωπί και να μιλήσει στους μικρούς θαυμαστές του αθλήματος. Όπως ήταν λογικό, όμως, στο πρόγραμμα υπήρχε και η καθιερωμένη... ανάκριση, με τον 25χρονο σέντερ του Ολυμπιακού να μη χαλάει το χατίρι σε κανέναν.
«Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, γι' αυτό κι έμεινα με λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσα. Δεν με νοιάζουν τόσο τα χρήματα, αλλά η προοπτική σε μία ομάδα και ο Ολυμπιακός μού προσφέρει όλα όσα ήθελα» δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το θέμα της ανανέωσής του με τους «ερυθρολεύκους».
Όσο για το ΝΒΑ και το κατά πόσο τον ενδιαφέρει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκεί, πρόσθεσε: «Το ενδιαφέρον των Σπερς ήταν υπαρκτό. Είναι όνειρό μου να παίξω στο ΝΒΑ και σε δύο χρόνια, που τελειώνει το συμβόλαιό μου, ίσως το σκεφτώ να πάω».
Μιλώντας για τις διαφορές ανάμεσα στην ομάδα του και τους «πράσινους», συμπλήρωσε πως «το λάθος που κάνουμε είναι πως είμαστε μία καινούρια ομάδα, κάθε χρόνο κάνουμε πολλές μεταγραφές και δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τη "χημεία" που έχει ο Παναθηναϊκός που είναι ο μεγάλος αντίπαλός μας», ενώ αναφορικά με τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει «έδειξε» τους «Πέκοβιτς και Μπατίστ».
Τέλος, με το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας να πλησιάζει (7-20/9), ο Καρδιτσιώτης σέντερ τόνισε πως «η Εθνική Ομάδα έχει μείνει δύο χρόνια χωρίς μετάλλιο και φέτος πρέπει να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: