Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Τσίλντρες: "Μένω στο Θρύλο"




"Το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή ειναι να μείνω στον Ολυμπιακό". Ο Τζος Τσίλντρες επέστρεψε για λίγες ώρες στην Ελλάδα από τις διακοπές του στην Ευρώπη και παρότι σχεδόν άυπνος, το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν πάει στο Ελ. Βενιζέλος για να πετάξει για τις ΗΠΑ, ήταν να περάσει μια βόλτα από το ΟΠΑΠ PAPALOUKAMP 2009 για να μιλήσει στα παιδιά και να δει τον καλό φίλο του Θοδωρή Παπαλουκά, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα του για το που θα παίξει την επόμενη περίοδο. Ο Αμερικανός φόργουορντ έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τα παιδιά που τον περίμεναν στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ και ο Τσίλντρες (ο οποίος και ο ίδιος διοργανώνει το δικό του camp στις Ηνωμένες Πολιτείες) δεν χάλασε το χατίρι κανενός και απάντησε σε όλα.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: "Αν πρέπει να απαντήσω τώρα, θα έλεγα πως θα γυρίσω για την επόμενη χρονιά. Με το που επιστρέφω στην Αμερική θα έχω ορισμένα ραντεβού με τον μανατζερ μου και θα μου αναλύσει την κατάσταση που υπάρχει εκεί".
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: "Είναι δεδομένο πως είναι καλή ομάδα, που παίζει πολλά χρόνια μαζί. Δεν πιστεύω πως έχουμε χειρότερο ρόστερ, αλλά είμασταν πολλοί νέοι παίκτες και παρότι καναμε πολυ καλη πορεία στην κανονικη διαρκεια, στα πλει οφ δεν το εκμεταλλευτήκαμε, ώστε να κατακτήσουμε έναν τίτλο".
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: "Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά, η Ελλάδα είναι καταπληκτική χώρα και τα μόνα δυο πράγματα που δεν μου άρεσαν ήταν τα αντικείμενα που πέφτουν και το κάπνισμα στα γήπεδα. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον κόσμο που έρχεται να μας δει και την ομάδα, αλλά αυτά τα δυο μας αποσυντονίζουν".
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ: "Μου πήρε αρκετό χρόνο για να συνηθίσω στα ευρωπαϊκά δεδομένα και ευτυχώς με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, όπως ο Παπ. Το σίγουρο είναι πως τώρα ξέρω ακριβώς τι γίνεται και του χρόνου θα είμαι σαφώς καλύτερος".
ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ: "Μικρός υποστήριζα το Σικάγο λόγω του Τζόρνταν, αλλά τώρα η αγαπημένη μου ομάδα είναι το Σαν Αντόνιο", ενώ απαντώντας σε ένα μικρό φίλο που τον ρώτησε αν θα προτιμούσε ένα συμβόλαιο 50 εκατομμυρίων με τους Σπερς ή τον Ολυμπιακό, ο Τσίλντρες απάντησε γελώντας: "Φυσικά, τον Ολυμπιακό".
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: "Είναι σίγουρα ο Κόμπι Μπράιαντ. Μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, να σε σκοτώσει και στην επίθεση και στην άμυνα, να σε αποδιοργανώσει, να παίξει με το μυαλό σου. Τα έχει όλα".
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: "Μικρός έπαιρνα και εγώ μέρος σε τέτοια camp και χαιρόμουνα πολύ όταν ερχόντουσαν επαγγελματίες παίκτες να μας μιλήσουνε. 'Οταν ξεκίνησα να παίζω με φώναζαν airball Τσίλντρες, κάτι που με πείσμωσε και με έκανε να δουλέψω πολύ για να τους διαψεύσω".
Στο τέλος, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Τζος Τσίλντρες έπαιξαν ένα μονό με αντιπάλους δύο κορίτσια που συμμετέχουν στο ΟΠΑΠ PAPALOUKAMP 2009. Παρότι ...ευγενικά τις άφησαν να προηγηθούνε με 2-0, όταν τους ενημέρωσαν πως ο νικητής κρίνεται στα τρια καλάθια, ο Αμερικανός άφησε κλειδιά και κινητό στο παρκέ και με δικό του κάρφωμα τελικά βγήκαν κερδισμένοι, με τον Τσίλντρες να φεύγει τρέχοντας για το αεροδρόμιο για να προλάβει την υπερατλαντική πτήση του και ανανεώνοντας το ραντεβού του με τα παιδιά για του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: