Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Πατσαβούρα που θα πέσει...

Παράκρουση έχουν πάθει οι βάζελοι. Η σφαλιάρα που έφαγαν στην υπόθεση Μέλμπεργκ από τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Και τώρα οι δύστυχοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ κάνουν ρελάνς με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ε, ρε πατσαβούρα που έχει να φάει ο "Παϊτέρης" (λέγε με και Τεν Κάτε). Ο Αντρέα Ιβανσιτς είναι δύο φορές καλύτερος από τον Αργεντίνο, που αν πάρει τη μπάλα στα πόδια του ξεχνάει να τη δώσει σε συμπαίκτη. Αφήστε που από ένα σημείο και μετά τον είχαν πάρει χαμπάρι οι αντίπαλοι και τον έκοβαν για πλάκα...
Ο Σεμπαστιάν Λέτο πήγε στον ακατονόμαστο και με το ζόρι προσπαθούν να μας περάσουν ότι πρόκειται για μία επιτυχία του αστείου πολυμετοχικού. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να θεωρείται επιτυχία η απόκτηση του Αργεντίνου. Τα έχουμε γράψει πολλές φορές αν τον θέλαμε θα τον παίρναμε τον παίκτη, που περισσότερα προβλήματα μας δημιούργησε παρά πρόσφερε στην ομάδα αυτά που θέλαμε και περιμέναμε.
Ο άνθρωπος που είχε την μεγαλύτερη κόντρα μαζί του δεν ήταν άλλος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός δεν ήθελε ούτε να τον βλέπει. Πλέον και αυτός δικαιώνεται που οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν κράτησαν τον Λέτο.
Με δηλώσεις του, μάλιστα επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χαίρεται κιόλας που δεν κράτησε τον Λέτο.
Ο Βάσκος ζούσε καθημερινά τον Αργεντίνο μέσα στα αποδυτήρια του Ρέντη. Ίσως είναι και ο πιο αρμόδιος για να κρίνει τον νεαρό χαφ. Δεν ήταν και η μεγαλύτερη του συμπάθεια και πώς να ήταν άλλωστε όταν το μόνο που έκανε ήταν να δημιουργεί προβλήματα. Δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του κάτω από την ομάδα ο Λέτο και αυτό δεν άρεσε στον Βαλβέρδε όπως δεν αρέσει και σε κανέναν προπονητή.
Πλέον ο Ερνέστο βρίσκεται στην Βιγιαρεάλ και ο Σεμπαστιάν στον Παναθηναϊκό.Τι είπε ο Βαλβέρδε, όμως, σε αθλητική εφημερίδα για την μετακίνηση του Αργεντίνου στους τρίτους; Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Ερνέστο είπε ότι στον Ολυμπιακό όχι μαύρα δεν πρέπει να τα βάψουν, αλλά θα πρέπει να χαίρονται κιόλας που δεν έμεινε ο παίκτης.
"Ο Ολυμπιακός πρέπει να χαίρεται που δεν έμεινε ο Λέτο. Έχει καμία σχέση ο Λέτο με τον Τζόρτζεβιτς; Πλάκα κάνουμε; Το Κύπελλο το πήραμε όταν έβγαλα τον Λέτο και μπήκε ο Τζόλε. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να βγάλει ο Λέτο την μπαλιά που έβγαλε ο Τζόλε στον Γκαλέτι στην φάση του γκολ του Λουτσιάνο στην παράταση; Ποτέ. Ο Λέτο είναι ένας παίκτης που δεν τρέχει προς την μπάλα. Παίζει μόνο με την μπάλα στα πόδια. Δεν κάνει κίνηση και ούτε απειλεί την αντίπαλη εστία", ήταν το σχόλιο του Βαλβέρδε.
Αναφερόμενος στον Ντάρμπισιρ ο Ισπανός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Άγγλο επιθετικό, τον οποίο παραδέχτηκε ότι δεν τον ήξερε, αλλά στην πορεία διαπίστωσε πόσο χρήσιμος είναι. "Εγώ δεν τον ήξερα όταν ήρθε. Αλλά μέσα από την πορεία διαπίστωσα ότι είναι χρήσιμος παίκτης. Αυτός μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: