Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Φλερτάρει με τον Φρεντ

Το όνομα του Βραζιλιάνου επιθετικού της Φλουμινένσε, Φρεντ, όχι μόνο φιγουράρει σε περίοπτη θέση της «ερυθρόλευκης» μεταγραφικής λίστας, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεκινήσεις τις συζητήσεις με τη «Φλου» για να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο ατζέντης που χειρίζεται το θέμα έχει διαβεβαιώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει με καθεστώς συνιδιοκτησίας, 50% ο Ολυμπιακός και 50% η Φλουμινένσε και το κόστος να είναι 3 εκατ. ευρώ για τους Πειραιώτες.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια που κάνουν οι Πειραιώτες για να πετύχουν το σκοπό τους.
Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας ότι η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον παίκτη, αν και είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσε να δώσει το 100% έναντι ποσού επτά εκατ. ευρώ. Αυτό όμως δεν το συζητά ο Ολυμπιακός και έχει ξεκαθαρίσει τόσο προς την πλευρά της «Φλου» όσο και προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξει διάθεση για πώληση του 50% με το ποσό των τριών εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τώρα τα χρήματα που ζητά ο ίδιος ο παίκτης, αυτά ανέρχονται σε περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε όταν αγωνιζόταν στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Λιόν.
Οι Πειραιώτες είναι σε θέση να καλύψουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ωστόσο είναι πολύ πιθανό μέσα από τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων να πετύχουν τη μείωση των αρχικών απαιτήσεων του διεθνούς στράικερ.
Σύμφωνα με τα όσα «κυκλοφόρησαν», ο Ολυμπιακός είχε και χθες νέα επαφή με τη διοίκηση της Φλουμινένσε, αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτό που «καίει» την παρούσα φάση την πειραϊκή ομάδα είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάλστρομ. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι το θέμα της απόκτησης στράικερ ίσως πάει για αργότερα, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας κοιτούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: