Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Μέλμπεργκ-μάνια


Στη Σουηδία παραμιλούν με την μεταγραφή του 32χρονου αμυντικού Όλοφ Μέλμπεργκ στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας. Όλη η χώρα ασχολείται με την μετακίνηση του από την Γιουβέντους στον Πειραιά και ο ίδιος ο παίκτης είναι εντυπωσιασμένος από τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα. Η ιστοσελίδα "aftonblabet" φιλοξενεί εκτενέστατο ρεπορτάζ από την άφιξη του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του Ολυμπιακού, ενώ στο θέμα αναφέρθηκε και η ΟΥΕΦΑ. Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, του Άντερς Βάλστεν.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή του.
"Ο Όλαφ είναι πολύ ευχαριστημένος, που υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια με μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει κατακτήσει δώδεκα πρωταθλήματα τα δεκατρία τελευταία χρόνια", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μέλμπεργκ.
Από 'κει και πέρα υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες από την άφιξη του Σουηδού στην χώρα μας. Οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι έφθασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα και εκεί τον περίμενε ένα αυτοκίνητο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Πέρα απ' αυτό τον υποδέχτηκε αρκετός κόσμος του Ολυμπιακού, όπως γράφουν οι Σουηδοί στο ρεπορτάζ τους, στο οποίο υπάρχει μία μεγάλη φωτογραφία από την άφιξη του Όλαφ στην πατρίδα μας. Οι Σκανδιναβοί την χαρακτηρίζουν πολύ μεγάλη μεταγραφή αυτή του Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό και φυσικά γράφουν και τον λόγο που έφυγε από την Γιουβέντους.
Στην Σουηδία γίνεται, λοιπόν ένας πραγματικός χαμός με τον Όλαφ Μέλμπεργκ. Είναι ένας παίκτης πολύ αγαπητός στον κόσμο και παρακολουθούν στενά κάθε του βήμα. Η απόκτηση του από τους "μπιανκονέρι" έχει προκαλέσει πάταγο σε ολόκληρη την Ευρώπη και όλοι μιλάνε για τον Όλαφ και τον Ολυμπιακό. Το όνομα της ομάδας ακούγεται σε όλη την Γηραιά Ήπειρο και φυσικά το συνοδεύουν και τα κατορθώματα των τελευταίων ετών.
Έχουν μεγάλη σημασία και οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη. Απ' αυτές προκύπτει ότι είναι ικανοποιημένος από τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα. Ο Μέλμπεργκ έζησε ωραίες στιγμές στο "Ελ. Βενιζέλος" και τα καλύτερα έρχονται γι' αυτόν όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Δικαιώνεται άλλωστε και για την επιλογή του να φτύσει στα μούτρα τους ακατονόμαστους και να έρθει στον Πειραιά.
Την συμφωνία με τον Ολυμπιακό και την μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ελλάδας ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και η Γιουβέντους. "Έπειτα από μόλις μια σεζόν στο σύλλογο, η Γιουβέντους αποχαιρετά το Ολαφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό έναντι 2,5 εκατ. ευρώ". Στην συνέχεια η επίσημη ιστοσελίδα των "μπιανκονέρι" κάνει μία μίνι αναφορά στην παρουσία του Σουηδού στο Τορίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: