Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ο Κετσπάγια θέλει Γκονζάλες και Κάλστρομ

Ο Μαρκ Γκονζάλες είναι όπως όλα δείχνουν ο "εκλεκτός" του Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του αριστερού χαφ στον Ολυμπιακό, με τους ισπανούς να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των νταμπλούχων. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των ερυθρολεύκων βρίσκεται και ο σουηδός Κιμ Κάλστρομ, ο οποίος πάντως δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα.
Οσο θέλει ο γεωργιανός τεχνικός τον αριστεροπόδαρο μέσο της Μπέτις στο λιμάνι, άλλο τόσο επιθυμούν και στην - υποβιβασμένη - Μπέτις να τον πουλήσουν για να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του, αλλά όχι βέβαια φτηνά... Αλλωστε, πριν από δύο καλοκαίρια είχαν πληρώσει 6 εκ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να τον αποκτήσουν.
Στον Ολυμπιακό φυσικά και τα έχουν αυτά υπόψη τους, οπότε αφού η αγορά του είναι ουσιαστικά απαγορευτική, προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη με καθεστώς συνιδιοκτησίας, ενώ θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να έρθει ο Γκονζάλες ως δανεικός.
Ακόμα πιο περίπλοκα ή μάλλον δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Κάλστρομ της Λιόν, καθώς οι γάλλοι έχουν απορρίψει αρκετές προτάσεις παλαιότερα για τον διεθνή σουηδό μέσο. Τα δεδομένα είναι δύο πάντως. Αφενός, πως ο Κετσπάγια θέλει πολύ να δει τον Κάλστρομ στα ερυθρόλευκα, αφετέρου, πως ο Ολυμπιακός προς το παρόν δεν έχει καταθέσει πρόταση για τον παίκτη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blogspot.com

a3izei th symparastash mas ena neo koritsi

as kanoume oloi mas oti mporoume gia thn 23 xronh kopelitsa, to glyko mas maraki pou paleuei me thn anish as8eneia

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαγάσα Γάβρε, γιατί δεν βγάζεις τσιμουδιά για τον Λέτο που σας άρπαξε ο ΠΑΟ; Καβούρια έχει στην τσέπη ο Κόκκαλης, του χρόνου θα σας πάρει και τον Ντάρμπισιρ ο Πατέρας. ΕΘΝΙΚΑΚΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σου παίρνει και τον Καστίγιο ο Πατέρας, κωλόγαβρε. Και βάζει όρο στο συμβόλαιο του Σισέ, να μην τον πάρει ποτέ ο Θρύνος. Εδώ ρε μπαγάσα τον Γιώργο Δεληκάρη τον αφήσατε να δουλεύει ταξιτζής για να μην πεινάσει, ενώ υπάρχουν τόσα λαμόγια γύρω από τον Κόκκαλη που τον ξεκοκκαλίζουν. Τέτοια ξεφτίλα πάθατε με τον Δεληκάρη που θα μείνει στην Ιστορία. Υπάρχει Θεός και σας τιμωρεί που το 1969 μας τον βουτήξατε τον Δεληκάρη από τον Αργοναύτη, ενώ τον είχε κλείσει ο Καρέλλας
"ΕΘΝΙΚΑΚΙΑΣ"