Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Όγδοος ο Ριγκόν

Από την όγδοη θέση θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για τον αγώνα της SL Formula στο Μάνι Κουρ, ο Νταβίντε Ριγκόν.
Ο Ριγκόν, που δεν κατάφερε να χρονομετρηθεί την Παρασκευή, συμμετείχε στο δεύτερο γκρουπ του Σαββάτου, όπου ήταν μαζί με τις Κορίνθιανς, Πόρτο, Ρέιντζερς, Μίντιλαντ, Βασιλεία, Γαλατά, Αϊντχόφεν και Μίλαν.
Η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε ο Ολυμπιακός να κοντραριστεί με τη Μίντιλαντ του Κάσπερ Άντερσεν, με τον Δανό για όσους θυμούνται, να οδηγεί πέρυσι το ερυθρόλευκο μονοθέσιο. Η κόντρα του Ολυμπιακού με τη Μίντιλαντ, ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στο πρωτάθλημα, αλλά ο Δανός ήταν λίγο καλύτερος και κατάφερε να προκριθεί.
Ως εκ τούτου, τα γκρουπ και οι κόντρες συνέχισαν στο Μάνι Κουρ της Γαλλίας, με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να μπει στην οκτάδα, αλλά επειδή το αυτοκίνητο της Μίντιλαντ, αντιμετώπισε πρόβλημα στα ημιτελικά, δεν πήρε χρόνο και θα ξεκινήσει από τη 17η θέση, ενώ από τη 16η θα αρχίσει η Μίλαν με τον Τζιόρτζιο Πάντανο, καθώς και αυτός είχε μερικούς πονοκεφάλους με το μονοθέσιό του.
Ο Ολυμπιακός πήρε την 8η θέση για τον πρώτο αγώνα του Μάνι Κουρ και ανάλογα με το πώς θα πάει, θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο δεύτερο.Όσον αφορά στην πολ ποζίσιον, αυτή κατέληξε στα χέρια της Κορίνθιανς, που επικράτησε της Λίβερπουλ στον... τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: