Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Έλειπε το μπαΛΕΤΟ από τη μπαλαρίνα

Τι έλειπε από τη ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ; Το... μπα-λέτο.
Έγραφα για τις πατσαβούρες που έχει να φάει ο Παϊτέρης (βλέπε Τεν Κάτε) από τον Λέτο, έτσι και τολμήσει να τον κάνει αλλαγή. Στο γήπεδο θα τραβήξουν τις κοτσίδες τους ο Καραγκούνης με τον Αργεντίνο.
Βλέπετε, ο καθένας θέλει μια μπάλα για πάρτη του. Πιστεύετε ότι θα ερχόταν ποτέ στο βάζελο ο Λέτο αν τον ήθελε πραγματικά ο Ολυμπιακός; Πιστεύετε ότι αν δεν είχε προηγηθεί η ΣΦΑΛΙΑΡΑ με τον Μέλμπεργκ και τον Ένχελααρ, θα ενδιαφερόταν ο σιχαμένος για τον Λέτο; Για να μην φάνε ξύλο από τους αγανακτισμένους και στερημένους οπαδούς τους στην πρώτη προπόνηση έσπασαν τον κουμπαρά. ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...
Ακόμη και την τελευταία στιγμή ο Λέτο περίμενε τηλέφωνο από τον Χρυσικόπουλο...
Τέλειωσαν οι τίτλοι και τα μεγαλεία για σένα Σεμπάστιαν. Καλώς ήλθες στη ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.
ΥΓ2: Όσο για τον Σισέ, διαβάστε τι αναφέρουν οι φίλοι της Μαρσέιγ στα διάφορα σάιτ. Εγώ δεν θα πω ότι είναι κουτσός, ούτε ότι ήλθε για αρπαχτή στην Ελλάδα. Όμως, αν είναι τόσο μεγάλος παίκτης γιατί δεν είχε πρόταση από άλλη ομάδα; ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Θυμάμαι πως τον ίδιο ντόρο έκαναν οι βάζελοι και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα πέρυσι, με τον Κονσεϊσάο παλιότερα κτλ. Αυτό το παραμύθι το διαβάζουμε κάθε καλοκαίρι. Γιατί τον Μάιο, όταν ξυρίζουν τον γαμπρό, οι κούπες έρχονται στον Πειραιά. Και στην τελική με τους Λέτο, Σισέ και Κατσουράνη, όπως δείχνουν τα πράγματα το πρωτάθλημα δεν θα κρίνετε από τον Δεκέμβρη. Τουλάχιστον οι σιχαμένοι θα κερδίζουν τον Εργοτέλη και τον Ηρακλή. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να έχουμε και λίγο ενδιαφέρον μέχρι τον Φεβρουάριο. ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΘΕΙ... Γιατί αυτοί που πήρες κύριες Πατέρα μπορεί να είναι τσαμπουκαλήδες, που έλειπαν από την ομάδα σου όπως λες (δηλαδή αποκαλείς κότες τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας σου), αλλά είναι πολύ πιθανό τα μπουκέτα να είναι οικογενειακά... Εκεί να δεις γλέντια.
ΥΓ3: Και τώρα που διώξατε τον Γκούμα ποιος θα ρουφιανεύει; Κρίμα τα δάκρια που έριξε τόσα χρόνια και το αίσθημα αδικίας που έβγαζε ύστερα από άνωθεν εντολή. Και τον διώχνετε και τα λεφτά θέλετε να του φάτε. Κρίμα, κρίμα... Δεν φέρονται έτσι σε έναν τέτοιο παίκτη, που σε έχει ξελασπώσει τόσες φορές. Κόκκαλη, Κόκκαλη σε παρακαλώ φέρε τον Γιαννάκη για φορντιστή στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια: