Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Έπιασαν δουλειά οι "ερυθρόλευκοι"

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «ερυθρόλευκους» με τους περισσότερους παίκτες να δίνουν το παρών στο ΣΕΦ. Η τετράδα Βασιλόπουλου – Πελεκάνου – Έρτσεγκ – Τεόντοσιτς θα ακολουθήσει δικό της πρόγραμμα, ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που επέστρεψε από το Μαρούσι πήρε μια επιπλέον εβδομάδα άδειας αφού συνέχισε να έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.
Στο ΣΕΦ βρέθηκαν ακόμα και οι Σλούκας, Καραθανάσης, Μιλόσεβιτς και Βουγιούκας που επέστρεψαν στην Αθήνα αλλά θα συνεχίσουν να έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες (Εφήβων και Μεσογειακή), ενώ οι Βούισιτς – Παπαλουκάς έχουν πάρει ειδικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν μόνοι τους. Ο Χαλπερίν θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου αφού αυτή την περίοδο προετοιμάζει το γάμο του στο Τελ Αβίβ και ο Μπουρούσης ξεκουράζεται και αναρρώνει αφού η αφαίρεση των αμυγδαλών δεν είναι μια απλή υπόθεση. Τέλος, ο Τσίλντρες επιστρέφει αύριο από τις μίνι διακοπές στη Μύκονο και την Τετάρτη αναχωρεί για τις ΗΠΑ.
ΥΓ1: Στο λιμάνι έμαθαν και τις δηλώσεις του Ρακότσεβιτς σε ισπανικά Μ.Μ.Ε. με τις οποίες είπε πως απέρριψε πρόταση του Ολυμπιακού και η αντίδραση ήταν χαρακτηριστική: «Θα ήθελε να έχει πρόταση», σχολίασαν διοικητικοί κύκλοι ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το Σέρβο.
ΥΓ2: Στο λιμάνι σίγουρα ενδιαφέρονται για τον Χόλντεν που τον έχουν ψηλά στη λίστα, αλλά αν ο Ράσκοβιτς και ο Αμερικανός πλέι μέικερ συνεχίσουν να το καθυστερούν τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις όπως αυτές των Πριτζιόνι, Λάκοβιτς, ΜακΙντάιρ. Όσον αφορά τα θέματα των Ζήση και Πρίντεζη δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία εξέλιξη, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες είναι δεδομένο ότι θα γίνουν επαφές και με τις δυο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: