Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ρέστα για τον Μαρκ Γκονζάλες

Ο Χιλιανός μέσος της Μπέτις Μαρκ Γκονζάλες είναι αυτή τη στιγμή ο κύριος μεταγραφικός "στόχος" του Ολυμπιακού, καθώς στο μεγάλο λιμάνι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μέσου.
Οι πληροφορίες λοιπόν από το συγκεκριμένο μεταγραφικό "μέτωπο" αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν χθες νέα επικοινωνία με τη διοίκηση της Μπέτις, ενώ υπήρχαν και πληροφορίες ότι ατζέντης που λειτουργεί για λογαριασμό της πειραϊκής ομάδας είναι ήδη στη Σεβίλλη και μιλά με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.
Αλλες "πηγές" όμως τόνιζαν ότι άνθρωπος των Πειραιωτών θα κάνει σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο ταξίδι στην Ανδαλουσία για να κάνει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.
Οι πληροφορίες από την Ισπανία ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός προσέφερε στην Μπέτις 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Χιλιανού, με τον οποίο είναι γνωστό ότι τα έχει ήδη βρει η ελληνική ομάδα, αλλά οι Ισπανοί εξακολουθούν να έχουν υψηλές απαιτήσεις που κυμαίνονται στα 6 εκατ. ευρώ.
Ορισμένα δημοσιεύματα στην Ισπανία έκαναν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Γκονζάλες στα 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.
Σε ό,τι αφορά τώρα τις πληροφορίες του σχετικού ρεπορτάζ ότι οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν στην Μπέτις 5,5 εκατ. ευρώ και η ισπανική ομάδα ζητά 10, είναι μάλλον... ανακριβείς, καθώς αν η πρόταση του Ολυμπιακού είχε φτάσει στα συγκεκριμένα επίπεδα, τότε η μεταγραφή θα είχε ήδη πραγματοποιηθεί.
Στο "στρατόπεδο" των Πειραιωτών πάντως δεν βιάζονται και είναι αποφασισμένοι να περιμένουν και να συνεχίσουν το "ψηστήρι" προς της διοίκηση της Μπέτις για να ρίξει τις απαιτήσεις της.
Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη, αλλά με τους δικούς του όρους (μέχρι 3,5 εκατ. ευρώ) και όχι με τα λεφτά που θέλει η Μπέτις.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που τα πράγματα με τον Γκονζάλες δεν εξελιχθούν όπως θέλουν στον Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: