Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Απομακρύνεται ο Μακ Ιντάϊρ

Το θέμα του Τερέλ ΜακΙντάιρ έχει παγώσει για τα καλά τις τελευταίες ημέρες και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται. Οι ερυθρόλευκοι ήταν συγκεκριμένοι στην πρότασή τους (1 εκατομμύριο ευρώ), αλλά ο Μινούτσι δεν έδειξε διάθεση να πέσει από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε από την πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων.
Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα παραμείνει στη Σιένα και για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του, κάτι που έχει κάνει ήδη εδώ και μία εβδομάδα.
Στον Πειραιά εξετάζουν διαρκώς παίκτες από την αμερικανική αγορά, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι αξιόλογο ή τουλάχιστον δεν έχει βγει προς τα έξω κάποιο συγκεκριμένο όνομα.
Όσο λοιπόν, δεν θα εντοπίζεται παίκτης για τη θέση του πλέι μέικερ, τόσο θα ανεβαίνουν οι πιθανότητες παραμονής του Μίλος Τεόντοσιτς πίσω από τον Θοδωρή Παπαλουκά αλλά και οι ανεβασμένες αρμοδιότητες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος ικανοποίησε πάρα πολύ τον Παναγιώτη Γιαννάκη με τις εμφανίσεις του με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού είδε πώς ο Έλληνας παίκτης βελτιώθηκε αυτή τη χρονιά μέσα από τις προπονήσεις της ομάδας, έχει ωριμότητα στο παιχνίδι του και απλώς θέλουν να τον βελτιώσουν ακόμη περισσότερο και να του δώσουν τις ευκαιρίες που του αναλογούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: