Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Σκέφτεται Τσαλδάρη ο Γιαννάκης

Έτοιμος να κτυπήσει την πόρτα του Τσαλδάρη είναι ο Ολυμπιακός. Με τον Μιχάλη Πελεκάνο να αποχωρεί, ο Ολυμπιακός έχει κάποιο -ελληνικό- κενό στο ρόστερ του και ειδικά στις θέσεις 2-3, όπου αυτή τη στιγμή είναι οι Γιοτάμ Χαλπερίν, Τόμας Κελάτι, Τζος Τσίλντρες και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Ο τελευταίος, όμως, αντιμετωπίζει το σοβαρό πρόβλημα στη μέση και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα είναι απολύτως έτοιμος για να επιστρέψει στα γήπεδα.
Γι' αυτό και οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν να έχουν κι άλλες λύσεις στο ρόστερ τους, οι οποίες μπορεί να μην κάνουν τη... διαφορά ως ονόματα, αλλά θα δίνουν επιλογές στον Παναγιώτη Γιαννάκη να "παίζει" με το ρόστερ της ομάδας, ανάλογα με τον αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο επόμενος, πάντως, παίκτης που αναμένεται να κλείσει στον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο Έλληνας παίκτης δεν πρόκειται να παραμείνει στον Άρη μετά τη μεταγραφή του Νίκου Χατζηβρέττα και στον Πειραιά τον βλέπουν ως πολύ καλή περίπτωση για να έχουν έναν ακόμη Έλληνα περιφερειακό με καλό σουτ. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: