Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Σκορ πρόκρισης θέλει ο Θρύλος

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Ολυμπιακού για επίσημο παιχνίδι. Ο Γεωργιανός τεχνικός πέρσι έφραξε τον δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φέτος είναι αποφασισμένος να τους οδηγήσει εκεί.
Ο Κετσπάγια έριξε σύνθημα νίκης-πρόκρισης κόντρα στην Σλόβαν και δήλωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τον σημερινό αγώνα (9 μ.μ. απ ευθείας από το Novasports1).
Η συνέντευξη Τύπου του Γεωργιανού τεχνικού διήρκησε πολύ λίγα λεπτά, αφού ακολουθούσε η προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι. Αρχικά ρωτήθηκε αν φοβάται την Σλόβαν, αλλά στην ουσία τόνισε ότι τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση του Ολυμπιακού και δεν φοβάται τους Σλοβάκους.
"Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι τον αντίπαλο, απλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι μία καλή ομάδα με καλή έδρα, αλλά και εμείς είμαστε είμαι μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε έτοιμοι", ήταν η απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει την αντίπαλο μας και επισήμανε ότι της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Στόχος, όπως είπε, είναι ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Είναι μία καλή ομάδα, που έχει κερδίσει το πρωτάθλημα στην χώρα της και αυτό λέει πολλά. Της αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", επισήμανε ο Γεωργιανός για την αντίπαλο μας, ενώ όταν ρωτήθηκε για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αρκέστηκε να πει: "Δεν θα πούμε την ενδεκάδα. Θα την δείτε μέσα στο παιχνίδι".
Ολοκληρώνοντας ο Κετσπάγια είπε: "Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε να κερδίζουμε και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην Σλόβαν. Φυσικά και ήρθαμε για τη νίκη".

sgavrilos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: