Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ο πρέσβης είναι γυμνός...

ΡΟΜΠΕΣ (ΠΡΑΣΙΝΕΣ) ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ.
Πόσο μας έλειψες κύριε πρέσβη! Αχ, να ήξερες πόσο μας έλειψες.
Ένα υπέροχο βράδυ καλοκαιριού και μας χάρισες στιγμές απίστευτου γέλιου. Τι υπερομάδα Θεέ μου.
Τι παικταράδες! Τι άμυνα! Και φυσικά δεν το ξεχνάμε…
Ο Σισέ έκανε το ντεμπούτο που κάθε γαύρος ονειρευόταν. Ο ευρωπαϊκός περίγελος έχασε μόνο με 3-1 στην Πράγα από την Σπάρτα. Είχε την τύχη με το μέρος του και γλίτωσε την συντριβή. Ακόμα και έτσι, όμως, εμείς γελάμε μαζί σας.
Γελάμε με εσάς που κάθε καλοκαίρι μας παίρνετε το πρωτάθλημα. Μπήκε ο ευρωπαϊκός περίγελος στο γήπεδο της Πράγας με την σιγουριά ότι θα πάρει το παιχνίδι.
Που πας ρε καραμήτρο; Είδατε ρε κορόιδα που δεν πρέπει να βγάζετε γλώσσα; Αλλά εντάξει τον τίτλο τον κατακτήσατε πριν αρχίσουν τα παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι από τον Ιούλιο δεν περιμέναμε να γελάσουμε τόσο πολύ μαζί σας. Κι ενώ Σπάρτα πήγαινε για πεντάρα ο κλασικός κωλόφαρδος βάζελος μειώνει σε 2-1.
Έλα, όμως, που υπάρχει Θεός και βλέπει. Πάρε και το τρίτο μπαλάκι και άντε γεια. Ούτε Τσάμπιονς Λιγκ έχει φέτος ούτε τίποτα. Και το παραμύθι τελειώνει από νωρίς.
Ο μάγειρας Χικ Τεν Κάτω στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι έδειξε ότι πραγματικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Έτσι σε θέλουμε και μην αλλάξεις. Και κάνε και καμιά δήλωση για την διαιτησία.
Μην θυμηθούμε τις δηλώσεις του Χικ ότι δεν ήθελαν τον Μέλμπεργκ γιατί έπρεπε να πάρουν έναν αμυντικό που να κάνει στο γήπεδο τα πάντα όλα. Το είδαμε όντως δεν τον έχετε ανάγκη τον Σουηδό. Έχετε Μπιάρσμιρ, Βύντρα και τα άλλα παιδιά. Μείνετε έτσι. Βγάλτε γλώσσα και εμείς εδώ είμαστε να τα λέμε. Καλή αρχή κύριε πρέσβη και να ξέρεις ότι μας κακομαθαίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: