Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Τελευταία προσπάθεια για Γκονζάλες

Η αυριανή μέρα αναμένεται να είναι η καθοριστική σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Μαρκ Γκονζάλες από τον Ολυμπιακό.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να κάνουν μια νέα προσπάθεια με επίσημη πρόταση προς την πλευρά της Μπέτις για τον Χιλιανό μέσο και ευελπιστούν πως αυτήν τη φορά θα καταφέρουν να βρουν άκρη με τον Λοπέρα ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή.
Αν όμως και αυτήν τη φορά οι Πειραιώτες συναντήσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου, τότε είναι δεδομένο πως θα στραφούν σε άλλες λύσεις.
Στο μεγάλο λιμάνι, άλλωστε, έχουν ξεχωρίσει αρκετούς παίκτες για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που ο Γκονζάλες δεν αποκτηθεί.
Μία από αυτές τις λύσεις είναι ο Σεράνο της Σανταντέρ, ο οποίος προτάθηκε προχθές στους «ερυθρόλευκους», ενώ υπάρχει πάντα και ο Νενέ της Μονακό. Σε ό,τι αφορά τον Οσκαρ Σεράνο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες και αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι απαιτούνται λιγότερα χρήματα για την απόκτησή του από αυτά που θέλει η Μπέτις για τον Γκονζάλες.
Ο Νενέ, από την άλλη πλευρά, έχει στα χέρια του κοινοτικό διαβατήριο και αυτό αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα του παίκτη.
Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Εσπανιόλ στο ισπανικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Μονακό δέχεται να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: