Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Θέλει να πιάσει λιμάνι ο Ομπίνα

Η περίπτωση του Βίκτορ Ομπίνα της Ιντερ εξακολουθεί να απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη, είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή σε μία μέρα.
Στην Ιταλία οι δημοσιογράφοι θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και εκτιμούν ότι και ο ίδιος έχει ήδη συμφωνήσει μετά την Ιντερ για το δανεισμό του στην ομάδα του Πειραιά.
Οι πληροφορίες μάλιστα που επικαλούνταν στη «γειτονική» χώρα έκαναν λόγο για συμβόλαιο με αποδοχές ενός εκατ. ευρώ για τη νέα σεζόν.
Είναι δεδομένο πως ο Ομπίνα θέλει να έρθει στη χώρα μας και να φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», σε αντίθεση με τον Μαντσίνι ο οποίος ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Ομπίνα μάλιστα έχει φροντίσει να συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες τόσο για τη ζωή στη χώρα μας όσο και για τον Ολυμπιακό, δείγμα και αυτό του ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του ποδοσφαιριστή.
Είναι πολύ πιθανό αύριο, μετά δηλαδή την επιστροφή των πρωταθλητών από την Μπρατισλάβα, να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις και με την περίπτωση του Νιγηριανού στράικερ για τον οποίο, επαναλαμβάνουμε, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: