Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Προχωράει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

"Όλα εντάξει, προχωράμε".... Αυτή ήταν η ατάκα που ακούστηκε από την χτεσινή συνάντηση που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" συζήτησε με τον Έλληνα εφοπλιστή με τους δύο άνδρες να έχουν έρθει σε συμφωνία. Σε πολύ καλό κλίμα την Τετάρτη (29/7) τα είπε ξανά ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλης Μαρινάκη και σύντομα θα ανακοινωθεί το ακριβές ποσό που θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο γνωστός εφοπλιστής με σκοπό την Α.Μ.Κ του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.
Ο Έλληνας επιχειρηματίας θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος από τα 42 εκατομμύρια της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Οι εξελίξεις στην όπως όλα δείχνουν δεδομένη ένταξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός θα σημάνει αυτόματα και εντονότερη δραστηριοποίηση στα μεταγραφικά θέματα των νταμπλούχων Ελλάδος.
Ήδη στους Πειραιώτες υπάρχουν ανοιχτά θέματα τόσο με την περίπτωση του αριστερού χαφ (Μαρκ Γκονζάλες-Ρεάλ Μπέτις) αλλά και για την θέση του επιθετικού (Μπομπό-Μπεσίκτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: