Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Καλή αρχή με... μηδέν στην άμυνα

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δε δέχτηκε γκολ στην Μπρατισλάβα, όχι μόνο λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας αλλά και της δικής του σταθερής- και πάλι- παρουσίας
Ο πολύπειρος πορτιέρο φοράει και φέτος τα γάντια του βασικού, παρά τον έντονο ανταγωνισμό με το σχεδόν ισάξιο του Πάρντο.
Και λέμε σχεδόν, γιατί μπορεί ο ισπανός έχει προσόντα και εντυπωσιακά ρεφλέξ έχοντας εντυπωσιάσει ως τώρα στην προετοιμασία, εντούτοις όμως του λείπει η πείρα.
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κράτησε το μηδέν επί της Σλόβαν με αρκετές καίριες επεμβάσεις και πολύ σωστές τοποθετήσεις.
Ήταν σταθερός και σίγουρος στις εξόδους του, χωρίς να υποπέσει σε λάθος και με δεδομένη τη βοήθεια που πήρε από τους αμυντικούς τους, δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βάλει άλλο ένα… μηδενικό στο ενεργητικό του.
Για τον Ολυμπιακό και το σύστημα του Τιμούρ Κετσπάγια, θα είναι καθοριστικό να κρατάει το μηδέν στα μετόπισθεν και η παρουσία του Νικοπολίδη (αλλά και του Πάρντο) μπορούν να εγγυηθούν στο γεωργιανό ότι θα συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια.

2 σχόλια:

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΙΑΚΟΣ είπε...

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΕΘΝΙΚΑΚΙ; ΕΧΕΙ ΓΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΡΕ ΚΡΥΦΟΒΑΖΕΛΕ ΤΩΡΑ; ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ... ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 5-0 ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ.
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΙΝΩΝ;
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΣΑΣ ΠΝΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ... ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΙΚΡΕΣ... ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΑΠΠΟΥ.

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΙΑΚΟΣ είπε...

ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΪ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΒΑΖΕΛΟ...
ΣΛΟΒΑΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΑ - ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ 3-1.
ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΑΛΗΡΟ.
ΚΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ (ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑΚΙΑ) ΣΤΟΥ ΟΑΚΑ ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ.
ΒΑΛΕ ΝΕΤ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ.
ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ;
ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ - ΣΠΑΡΤΑ 1-1 ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ -ΣΛΟΒΑΝ 5-0