Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

"Ελπίζω να παίξω στον Ολυμπιακό"

"Δύο μήνες ήμασταν σε ένταση. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας". Τα λόγια αυτά ανήκουν σε έναν από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ, τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αναφερόμενος στον Ολυμπιακό ανέφερε "ελπίζω να κερδίσω έστω κι ένα λεπτό συμμετοχής στην ομάδα μου".
"Βρίσκομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες και δεν μπορώ να απαιτώ να έχω χρόνο συμμετοχής.
Ωστόσο, κάποιοι που αγωνίζονται σε κάποιες μικρότερες ομάδες, ακόμη και συλλόγους της Α2, δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Τώρα χρειάζεται να δουλεύω καθημερινά, να βελτιώνομαι και να αποδείξω στον προπονητή μου ότι μπορώ να παίξω και έστω για ένα λεπτό.
Πιστεύω ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό. Επίσης ο Χάρης Γιαννόπουλος έκανε ένα εξαιρετικό τουρνουά και απέδειξε πως αξίζει να ανήκει σε ένα τέτοιο ρόστερ, όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού".
Επίσης, ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μέσα στην Εθνική ομάδα: "Είμαστε πολλά χρόνια μαζί και είμαστε όλοι φίλοι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Την ομοιογένειά μας τη χρωστάμε στον προπονητικό επιτελείο. Το ότι καταφέραμε να γίνουμε ομάδα μέσα σε λίγες ημέρες είναι έργο του προπονητή μας και των συνεργατών του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: