Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

"Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας"

Ευχαριστημένος από την απόδοση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος επεσήμανε ότι στόχος είναι να κερδίσει η ομάδα και στο παιχνίδι που θα γίνει στις 26 του μήνα στο στάδιο Καραϊσκάκη και να παίξει όσο καλύτερα γίνεται.
"Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και στο σουτ. Είμαστε κοντά στον στόχο. Έχουμε ακόμη 90' για να δηλώσουμε στην Αθήνα τη συμμετοχή στους ομίλους. Είμαι ευχαριστημένος κερδίσαμε εκτός έδρας και είμαστε πολύ κοντά στον στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και στο σουτ.
Έχουμε ακόμα ενενήντα λεπτά για να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα".
Απαντώντας σε ερώτηση για το ότι πέρυσι ήταν ο προπονητής που στέρησε την πρόκριση στον Ολυμπιακό με την Ανόρθωση, είπε:
"Πέρυσι ήμουν με άλλη ομάδα. Δεν στέρησα εγώ, αλλά η Ανόρθωση, την πρόκριση. Μπορεί ο Ολυμπιακός να υποτίμησε την ομάδα. Πιστεύω ότι σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα δείξαμε σοβαρότητα. Σε τέτοια παιχνίδια μετράει το αποτέλεσμα" και πρόσθεσε...
"Θέλαμε να πιέσουμε να μη σταθούμε έξω από την περιοχή μας. Να αναγκάσουμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει αρκετά λάθη και το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.
Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πάντα είχα καλές αναμνήσεις από τη Μολδαβία. Δεν θέλουμε να πούμε ότι είμαστε ήδη στους ομίλους. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας και να παίξουμε καλύτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: