Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Είναι στα πάνω του ο Μήτρογλου

Kρίνοντας την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Ολυμπιακού μέχρι τα πρόσφατα επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, ο Έλληνας σέντερ φορ αποτελεί τον πιο παραγωγικό και περισσότερο αποτελεσματικό ποδοσφαιριστή των “ερυθρολεύκων” στην γραμμή κρούσης.
Με 7 γκολ μέχρι στιγμής ο 21χρονος επιθετικός δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παρουσιάζεται αποφασισμένος να ξεχωρίσει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδος, να διεκδικήσει την φανέλα του βασικού από τον Λουίς Ντιόγκο που περνάει περίοδο κάμψης και να αποδείξει πως αξίζει πολλά περισσότερα με την παρουσία του στον Ολυμπιακό.
Είτε αγωνίζεται σε ολόκληρο τον αγώνα, είτε μπαίνει ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως έγινε με την Σερίφ Τιρασπόλ στην Μολδαβία, ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκει πάντα τον τρόπο να σκοράρει, να γίνεται ουσιαστικός και να αποτελεί κίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα.
Σέντερ φορ που πατάει στην αντίπαλη περιοχή, όχι μόνο πετυχαίνει γκολ αλλά δημιουργεί καταστάσεις και για τους συμπαίκτες του να σκοράρουν όπως έγινε με την Σλόβαν εκτός έδρας, όταν έδωσε την ασιστ στον Λεονάρντο.
Ο γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1988 στην Καβάλα επιθετικός των Πειραιωτών δείχνει μέχρι στιγμής πως εξιλεώνεται για το περυσινό χαμένο πέναλτι στην Κύπρο απέναντι στην Ανόρθωση που τον στιγμάτισε για μια ολόκληρη σεζόν.
Η αρχή αν και βρισκόμαστε μόλις στα τέλη του Αυγούστου είναι πολύ καλή για τον Κώστα Μήτρογλου που έχει πετύχει γκολ απέναντι σε Τσβόλε, Χέρενφεν, Γκρόνινγκεν, χατ τρικ στη Γερμανία απέναντι στη Μπόχουμ, ενώ βρήκε δίχτυα ξανά απέναντι στην Σερίφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: