Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Πίστωση χρόνου θέλει ο νέος Ολυμπιακός

Με πολλές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών με τις εθνικές τους ομάδες, ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ ανδρών.
Συγκεκριμένα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται οι εξής βολεϊμπολίστες: Νίκος Αγγελόπουλος, Κώστας Ιωάννου, Νίκος Καραγιάννης, Παύλος Κουζούνης, Χρύσανθος Κυριαζής και Δημήτρης Σουλτανόπουλος.
«Αρχίσαμε με ένα μικρό γκρουπ παικτών, όσοι δηλαδή δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες» είπε χαρακτηριστικά στο http://www.olympiacos.org/ ο προπονητής της ομάδας μας, Αντερς Κρίστιανσον και πρόσθεσε:
«Το διάστημα που μεσολαβεί έως ότου επιστρέψουν οι διεθνείς θα δουλέψουμε πάνω στη φυσική κατάσταση και στην τεχνική. Είμαστε μία νέα ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι από τους παίκτες που θα ενσωματωθούν αργότερα στις προπονήσεις, μόνο ο Μίλκοβιτς και ο Τζούριτς ήταν και πέρυσι στην Ολυμπιακό. Είναι λογικό ότι θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να φτάσουν όλοι οι αθλητές στο ίδιο επίπεδο. Εχουμε λοιπόν πολύ δουλειά μπροστά μας.»
Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας μίλησαν επίσης, στο http://www.olympiacos.org/ ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος και ο Χρύσανθος Κυριαζής. Ο κεντρικός της ομάδας μας δήλωσε: «Σήμερα αρχίζει και επίσημα μία νέα αγωνιστική χρονιά.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και πάνω απ όλα να έχουμε υγεία ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο ώστε να «δέσουμε».
Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις αν και θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν οι διεθνείς. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες σε όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού.»
Από πλευρά του ο Χρύσανθος Κυριαζής που επέστρεψε φέτος στον Ολυμπιακό τόνισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησε η προετοιμασία. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς έως το τέλος της περιόδου.
Η προετοιμασία είναι πάντα το σημαντικότερο κομμάτι καθώς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για μία δύσκολη χρονιά με μεγάλες απαιτήσεις εντός και εκτός συνόρων.
Τώρα θα μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία της ομάδας που θα κάνει και πάλι χαρούμενους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα οι ίδιοι. Ντάμπλ στην Ελλάδα και μία πετυχημένη πορεία στην Ευρώπη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: