Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

"Ασχολούμαστε με τους παίκτες που έχουμε"

"Ηταν μεγάλη η ταλαιπωρία αλλά άξιζε τον κόπο" τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.
"Φτάσαμε στην Αθήνα σήμερα το πρωϊ στις έξι... Δεν είχαμε κάνει προπόνηση όπως έπρεπε στο γήπεδο που αγωνιστήκαμε χθες. Το γήπεδο ήταν χάλια. Ηταν πολύ πυκνό το χορτάρι.
Ο Ντουντού ψαχνόταν και όλη η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ουσιαστικά την προπόνηση που χάσαμε την προηγούμενη μέρα. Να πούμε πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε τις νίκες. Δεν με νοιάζει ποιός παίζει μπάλα αλλά ποιός παίρνει τους βαθμούς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και την Τετάρτη και μετά να πανηγυρίσουμε.
Έχω την ίδια νοοτροπία και λογική με τον προπονητή και συμβαδίζουμε τέλεια. Ολα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος θα πρέπει να τα βλέπουμε σαν ντέρμπι. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Παίζουμε χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες την Κυριακή με την ΑΕΚ. Ο Κετσπάγια κάνει ότι μπορεί για να φαίνεται ότι η ομάδα δεν έχει ελλείψεις.
Αυτό τον προπονητή ήθελε ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής και εγώ ασχολούμαστε με τους παίκτες που έχουμε. Από εκεί και πέρα κάτι γίνεται για τις μεταγραφές. Προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρει τίποτα. Κοιτάμε μόνο τους αγώνες.
Οτι έρθει σαν ενίσχυση θα είναι δώρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην ανησυχεί. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Ακόμα η ομάδα δεν έχει δείξει τίποτα"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
"Εγω τον ήθελα τον Κυργιάκο στον Ολυμπιακό. Θα γινόταν γαύρος! Πήγε στην ΑΕΚ και τώρα στην Λίβερπουλ. Καλή επιτυχία στο παιδί"

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ... ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ...
Φιλική νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων, με αντίπαλο την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.
Το παιχνίδι έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, χωρίς την παρουσία κόσμου.
Τα τέρματα της εθνικής σημείωσαν οι Βασιλείου (20’), Σιμώσης (50’), Βασιλόγιαννης (πεν, 75’), ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Καραγκούνης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΣΤΗ ΝΕΤ ΕΧΕΙ ΤΣΟΝΤΑ... ΣΤΙΣ 21.45 ΞΕΚΙΝΑΕΙ...
ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΝΛΑΓΟΚΟΤΙΑΚΟΣ
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ
Κι όλο θα κλαίνε τα βαζελάκια στου ΟΑΚΑ τα σκαλάκια...