Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

"Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή"

Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε τόσο στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού όσο και στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από τον κόσμο στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αφορμή την άσχημη εμφάνιση του Θρύλου κόντρα στην Σέριφ.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ με δηλώσεις του στον Τύπο παραδέχτηκε πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με διάφορους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. "Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μία κινητικότητα. Βρισκόμαστε σε επαφές, όμως, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε...", είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
"Κάναμε τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δώσαμε και στην Ελλάδα αρκετούς βαθμούς. Σίγουρα δεν κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά υπάρχουν προϋποθέσεις για καλή μπάλα.
Ο κόσμος έχει πάντα δίκιο, είναι απαιτητικός, αλλά πρέπει να έχει υπομονή. Δεν είναι τόσο εύκολα αυτά τα ματς όσο πραγματικά φαίνονται. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες ομάδες.
Ο Ολυμπιακός είναι στο τρίτο γκρουπ και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Στόχος μας οι καλές εμφανίσεις και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: